tirsdag den 9. juli 2013

Schiphol igen

Jeg synes lige jeg har været der... 2 uger siden hentede jeg min mor i lufthavnen og nu sku' hun allerede hjem idag. Det er gået hurtigt. Vi nåede da heldigvis at få smittet hende med vores virus så det var jo godt. Det er en nem souvenir at slæbe med hjem... gisp! 

Vi havde set på nyhederne at der ville være dødtravlt i Schiphol (udtale scch (harke) iphole altså hverken sjiphål eller skiphole hihi) og desuden var der vejarbejde i nærheden så forvent forsinkelser. Vi tog afsted i god tid, drønede lige igennem og var der i meget god tid.  Da vi havde checket ind gik vi op på terrassen hvor man sidde og nyde flyene og lidt andet pjat.

 

En 'six-pack' der vil noget.
Et legefly man ku' gå ind i og kigge på.
Vi ku' se ned i en tagterrasse som jeg gætter på er for personalet.
Da vi gik tilbage rendte vi ind i en ko. Jeg hørte en far sige til sin lille søn: 'Se, der står er en ko'.. 'ææj far, det er altså ikke en rigtig ko!'... fædre!

Da min mor var gået ind gik vi ud...  Skiltet må være så INGEN er i tvivl om hvor de er kommet til:
Krukkerne står over hele forpladsen ved hovedindgangen til Schiphol, der er altid de skønneste blomster i. Har set dem fyldt til randen med solsikker. Idag var det orange liljer og det var en fryd for øjet. Jeg tænkte på at det da var heldigt, at det lige er Holland jeg er havnet i når nu jeg er så vild med blomster.
På vejen hen til bilen som stod parkeret længst væk, gik vi med et grimt p-hus på den ene siden og grønt græs med små fine blomster på den anden side.

De 14 dage gik alt for hurtigt. Godt hun snart kommer igen.

8 kommentarer:

 1. Det var synd, I fik smittet din mor, men hvor er det dejligt, at hun kommer så tit og besøger jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ærgerligt, men hun må have et godt immunforsvar for hun er næsten rask igen.

   Slet
 2. Sikke en sjov terrasse der er i lufthavnen, hvor jeg altid kun har været i transit.. :-) det er jo en stor fejl kan jeg se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror såmænd også du vil synes om Amsterdam da det er en super hyggelig storby, masser af gode museer, sjov butikker og byen oser bare af hyggelig stemning med tonsvis af cafeer m.m.

   Slet
 3. Synd at I fik smittet din mor, men dejligt at man kan opleve lidt forskelligt når man møder for tidligt i lufthavnen. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Det er godt at der er noget at ta' sig til så man ikke bare skal sidde på en trist café og glo.

   Slet
 4. Dejligt at I har hygget jer! Og godt at Holland er så tæt på Danmark at man nemt kan komme på besøg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, det er kun knap 1 time og 10 min. flyvetur. Køber man billetten i god tid kan man være heldig at få den for kun 1100 kr retur. Det er nemt og billigt.

   Slet