onsdag den 10. juli 2013

Mine nye kopper

Jeg ved ikke hvad der går af mig i disse dage; jeg har købt kopper som jeg har ligeså meget brug for som en gang tandpine. Vores køkkenskabe er fyldt til randen og jeg kan næsten ikke presse mere ind. Nu må jeg tænke kreativt for at finde en god plads til dem.

I forretningen HEMA (www.hema.nl) har jeg længe kigget på disse kopper:
De ligner grangiveligt  Royal Copenhagens kopper der 'erstatter sort' som de siger i deres reklame 'Farver er det nye sort'... ;-)  Det er gummi holdere med en hvid porcelænskop i. De er i str. Senseo, som de kalder det hernede, hvilket er en lille kop, ikke espresso-lille men en str. mellem espresso og almindelig kaffekop. Jeg ku' ikke nøjes med en kop men erhvervede mig 6 stk. Man ka' jo ligeså godt gøre det så man ka' mærke det, ikk'?!
Igår da vi var i lufthavnen med min mor sku' vi naturligvis ha' en kop kaffe. Henk havde haft morgenvagt så han sku' ha' den største de havde, de kommer heldigvis i 3 str. som er lidt yderlige: 'Alt for lille', 'mer end normalt' og 'ekstrem stor'. Henk ville ha' den største så han ku' ta' fodbad i den hvis han havde lyst til det. Vi opdagede at når man købte mega størrelsen ku' man købe en termokop til kun 2 €, så pludselig sku' jeg også ha' str. XXL så vi ku' købe 2 termokopper til bilen. Gæt om jeg fik kaffe nok...
Vores nye fine termokopper som vi ikke har plads til... suk!
Jeg tør næsten ikke gå ud og handle mere... ;-)

6 kommentarer:

 1. Jeg gætter på at I fik kaffe nok ;-) De farvede kopper er da super søde. Jeg kan godt forstå du blev nødt til at købe dem. Jeg har også flere kopper end jeg strengt taget har brug for ...

  Det er da en skam at du ikke bor i Danmark, for det er kunder som dig, jeg har brug for i min butik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHAHA! :-DDD Ja jeg er en god kunde... :-D
   De små kopper er meget smarte og kostede heldigvis ikke alverden, men skabet faldet da snart ned af væggen.

   Slet
 2. Jeg kender det godt. Desværre. Ih hvor kan det være svært, ja næsten umuligt, at lade være med at lade sig friste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er for meget indimellem. Henk ser ikke nytten af at have så mange kopper....og det gør jeg heller ikke. Men nu er de her og jeg nyder at drikke en lille kop kaffe af dem. Har fundet plads til dem. ;-)

   Slet
 3. Uhhh hvor jeg kender det, jeg er begyndt kun at købe et par stykker, synes det er sjovt med mange forskellige. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I starten jeg kom her ned undrede det mig, at de havde forskellige krus, kopper og glas. Jeg har været vant til, at man havde et spisestel til 12 personer med kaffestel til, så jeg syntes det virkede lidt halv ærgerligt. Nu synes jeg det virker spændene og tror absolut ikke jeg hopper på kaffestel og spisestel til 12 personer igen.

   Slet