mandag den 15. juli 2013

Sammensværgelse

Jeg tror at hvidevarerne her i huset konspirerer  imod os... først røg elkedlen, så køleskabet, så begyndte tørretumbleren at varme mindre og nu er vaskemaskinen gået i udu. Det værste er dog, at jeg bemærkede en sø under kaffemaskinen så den synger nok på sidste vers... IKKE KAFFEMASKINEN!! Aaargh!


6 kommentarer:

 1. Det er mærkeligt, at sådan noget kommer i stimer - men det kender vi også her.
  Håber I har dejligt sommervejr nede hos dig :-)

  SvarSlet
 2. Hej Madame,
  vi har det skønneste vejr lige nu og vistnok resten af ugen.
  Jeg checker vaskemaskiner m.m. på nettet lige nu for at finde et godt tilbud. der skal jo købes meget ;-)

  SvarSlet
 3. øv nej, det er jo typisk sådan noget! Men I må jo tage en ting af gangen.....jeg ville nok starte med kaffemaskinen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Ja jeg tror alle er enige om, at kaffemaskinen er det vigtigste apparat i huset ;-) Uden den kan vi ikke klare at se bunkerne af vasketøj m.m.

   Slet
 4. Sikken et drama! Er du sikker på, at der ikke kan laves en eller anden form for levetidsforlængelse af den kaffemaskine?

  Du har været utrolig aktiv i de 2 uger jeg har været fraværende, lad mig nu lige se, jeg synes jeg havde en kommentar ☺ til det hele.

  Toiletter i Delft, sjov ide og især må det være meget, meget sjovt at se folks reaktion ☺. Lad nu lige være med at grine (i hvert fald ikke højt), men jeg tænker tit på, at jeg egentlig gerne ville have skrevet op i en lille bog alle de underlige toiletter, som jeg har været på, især siden jeg flyttede herned. Jeg synes det kunne have været mægtig sjovt ☺ ☺ ☺.

  Fantastisk med de overnatninger, til den pris kan alle være med. Jeg er meget, meget spændt på hvordan det er på hotellet. Jeg eeeeeeelsker også bonderoser, de og så hortensia er og bliver mine yndlinge. Hvor er de smukke dem du viser, skønt, skønt.....

  Synd, at din mor skulle pådrage sig en virus hernede, først var der dårligt vejr og derefter en virus. Jeg håber, at hun tør komme herned igen ☺ ☺.

  Jeg kender det, jeg kender det alt for godt og især mht. Hema, de har altså en måde at sætte farver sammen på, som gør at man bare er nødt til at købe. Men jeg kender også problemet med kopper i indtil flere forskellige skabe. Af og til læser jeg om at downsize, men jeg er bange for at det ikke lige vinder indpas her hos os. Hvad mener du? Pyt, det er et luksusproblem, dem klarer vi i stiv arm.

  Og så den sidste, menneskets bedste ven ☺. I Danmark havde vi hund i 13 år, en cairnterrier og min datter fik også en cairnterrier, der nåede samme alder. Jeg elskede de 2 hunde og spekulerede ikke et øjeblik på bøvlet med at der skulle luftes. Men nu, hvor vi har Misse, der selv går på toilet, når det passer damen, så tænker jeg ofte på, at det godt nok er utrolig nemt med en kat ☺ ☺ ☺ ☺. Men det er en vildt sød vovse I har passet.

  Alt for denne gang ☺.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da næsten ikke til, at bære at Kaffemaskinen også ryger. vi leder efter vaskemaskine på tilbud og alt det andet...

   Mht alle mine mange kopper så har jeg omrokeret som en tosse for at få det hele til at passe ind. Vil du tro at jeg så turkise kopper lige i den der stærke blågrønne turkise nuance jeg er helt vild med... åh det krævede al min selvbeherskelse ikke at købe ind i stor stil igen.

   Slet