fredag den 19. juli 2013

Så ankom de...

vores længe ventede tvillinge børnebørn; 2 små yndige piger som hedder Lara og Zoë.
Her ligger de og sover. Lara kysser Zoë på hånden...ser det ud til.

Det var planlagt kejsersnit så jeg har kaldt dem for Kejserinderne de sidste par dage.Vi vidste at det blive 2 piger, men navnene holdt de hemmeligt til pigerne var født. Dennis skal op på rådhuset på mandag og ha' dem registreret med navn, så det sku' jo være på plads.

Lara var den første og største, hun vejer 2900 gram og er 50 cm lang, hun ligner sin mor og skreg med en kraftig stemme, så jeg gætter på at hun vil blive en god sanger som sin morfar. Zoë blev hevet ud 2 minutter efter og vejer 2450 gram og er 47 cm lang, hun græd mere stille med lav stemme. Hun ligner sin far. Sjovt at der er en af hver. Det var så tydeligt at selv jeg kan se det.
Opa og Lara.
De andre Oma og Opa kom også på besøg. Nemt at der er en til hver.
Jeg er helt vild med mine 2 kejserinder!!

10 kommentarer:

 1. Tillykke med to små kejserinder, Mai-Britt, hvor er det dejligt, at alt er gået godt. Sikke nogle smukke billeder du har taget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, det er en stor lettelse at alt gik glat. Og de er bare dejlige, jeg glæder mig til at se dem igen snart.

   Slet
 2. Stort tillykke - hvor er de søde, de små, og sikke et arbejde, der nu ligger foran til forældrene. Men det gør nok ikke noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jah... jeg gætter på at det skal gøres lidt som en militær operation... hehe... Desværre har de ikke lang barsel hernede, hun har kun 3-4 mdr. og Dennis har 2 dage betalt fri til fødslen og dagen efter. De 2 uger fri han har nu er ferie.

   Slet
 3. Tillykke med de to små nye kejserinder.. :-) hvor er de søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Jeg kan næsten ikke vente med, at se dem igen.

   Slet
 4. Stort tillykke med de skønne piger, det bliver skønt for jer at følge dem. ;-D

  SvarSlet