søndag den 14. juli 2013

At have hund...

er måske i virkeligheden ikke noget for mig. Vi passer den dejligste vovse i denne weekend, mild og venlig men tænke sig; det forkælede kræ vil også luftes...og så om MORGENEN!
Vi havde gæster og kom i seng ved 2 tiden, vovsen ville først ikke sove alene inde i stuen... og da jeg ikke er vant til hunde synes jeg det var vildt synd, at den sku' ligge alene og være bange så den fik lov til at ligge på gulvet ved siden af min seng. Da lyset blev slukket gad den ikke ligge der mere og møvede sig ud af soveværelset og ind i sin egen seng i stuen. På det tidspunkt var kl. nok 2:30... jeg sov dårligt resten af natten og ved 8 tiden sad der en hund uden for døren og peb... gisp! Skal den nu luftes IGEN?! Af skræk for at finde en sø på gulvet kom jeg ud af fjerene, hev tøj på, fattede hundesnoren og vovsen og skred afsted med søvn i øjnene og morgenånde. Hunden blev vældig glad for at komme ud og sniffe til alt, jeg ventede tålmodigt mens den sniffede til de fleste buske og træer på vejen, tissede mellem buskene og hilste på de andre morgenfriske vovser der trak afsted med deres morgengrimme ejere. Vi talte ikke sammen, jeg gætter på at ingen havde børstet tænder og derfor ikke var meget for at åbne munden i andres nærhed.
Efter en meget lang gåtur kom vi hjem igen, jeg kravlede i seng men ku' ikke sove videre efter al den friske luft og motion. Så nu sidder jeg her, godt klatøjet og kyler kaffe ned mens en hvis vovse ligger på gulvet og snorker højlydt... for her i huset får man jo ikke nok søvn...


11 kommentarer:

 1. Hehe. Dine skriverier får mig bestemt ikke til at ændre mening: Jeg skal ALDRIG have hund :-)
  Du sover et par dage i træk, når den er afleveret igen, vil jeg tro ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jeg sov længe idag så det har du ganske ret i... ;-)

   Slet
 2. Det er ulempen ved at have hund i en lejlighed, det nemmeste er en indhegnet have, så kan den tage morgenens luftetur selv, og vi andre kan få sovet ud.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte faktisk det samme, at man burde hun ha' hund hvis man bor i hus med have.

   Slet
 3. Dejligt selskab, men måske ikke så godt hvis man ikke er morgenmenneske. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mødte en ufattelig bunke mennesker med hund søndag morgen kl. 8:00, de fleste så lidt trætte ud så jeg tror det var de færreste der var morgenmennesker.

   Slet
 4. Hvis du nu alligevel skal have hund en dag, vil jeg anbefale en west highland white terrier. De sover vildt meget - og vildt længe om morgenen. Vi skal gøre en del for at vække vores når vi synes hun skal ud at tisse op ad formiddagen. De bliver glade hvis man går tur med dem, men er også glade for at ligge i en sofa :-) Retrieveren du viser ser nu vældig sød ud. Og hvis du skulle være i tvivl: Jeg elsker at have hunde ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder bestemt som en hund for os ;-)
   Jeg synes også det er hyggeligt med hunde på weekend ferie, men ved ikke om jeg er klar til at ha' min egen. Måske hvis vi flytter i hus engang.

   Slet
 5. Haha.. Jeg skal nu heller aldrig have hund, eller dyr i det hele taget, men det er af hel andre årsager. Jeg nøjes også med at være hundesitter af GD og dyrepasser for naboens katte og kaniner.

  SvarSlet
 6. Jeg ryger vist i spamboksen snart alle steder i øjeblikket. Nu prøver jeg om jeg kan komme igennem til dig. Jeg har nemlig lagt en kommentar her. Vil du se om du kan fiske mig fri?
  Hilsen Pia (Pigen fra landet)

  SvarSlet