tirsdag den 23. juli 2013

En helt almindelig tirsdag

Dagen har været fyldt med gode ting.
Mosto kom tidligt i dagplejen :-) idag for Toon skulle til Fysioterapi. Han blev til en kop kaffe og Mosto var vantro da han så Toon gå igen uden ham... Jeg må grine af mig selv når jeg står og forklarer hunden at han ser sin ejer igen senere.
Jeg skyndte mig at få mit arbejde overstået for det var allerede varmt og der var lovet ca 32 grader, så ikke om jeg havde lyst til at sidde ved computeren og svede. Efter arbejdet sad vi på altanen som er i skygge om formiddagen, Mosto virkede til at nyde det kølige betongulv. Så pakkede vi brød, grøntsager og Mosto og kørte ud for at gå tur i skovområdet og fodre hjortene.
Hjem igen inden kl. 16:00 for den nye vaskemaskine ville blive leveret mellem 16:00 og 18:00... Åh endelig kom min nye elskede!
Jubiiiiii.... den nye vaskemaskine! Den stakkel er allerede i brug for at få bunkerne af vasketøj formindsket så hurtigt som muligt. Jeg har været ude og se forelsket på min skat flere gange.
Da Mosto var tilbage hos Toon kørte vi ud til Kejserinderne... de har bestemt savnet Oma og Opa...eller var det omvendt?! Mens vi var der var det heldigvis fodringstid og vi blev spurgt om vi ville holde flaskerne. OM vi ville! Hvad var det nu for et fjollet spørgsmål?! Hit med et barn...
 Glæden og stoltheden OSER bare ud af os....
Oma og Zoë...
Vi havde købt de mest nuttede spencere i cowboy-stof-wannabe i noget blødt jersey, det var i str. 50 og bare så småt og nuttet, det sjove er at de nok er lidt store til pigerne nu...Forældrene blev helt vilde og lovede at fotografere dem i tøjet når de får det på om ikke så længe når de skal ud i den store verden og vises frem.
Hjemme igen sveder vi som svin... det er noget ekstremt med først kulde, blæst, regn og ækelt og nu hedebølge på mere end 30 grader...

Imorgen er der atter en hed dag... tror Mosto skal ud og svømme.

8 kommentarer:

 1. Ja, sikke et spørgsmål :-)
  Vi fik et spørgsmål der lignede da vi fik Camilla i forslag som det hedder, når man adopterer. Vil I have dette barn? Sikke noget at spørge om. Selvfølgelig ville vi have hende. Hun var allerede vores :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Får man barnet i forslag? Det vidste jeg ikke, det var da lidt pudsigt. Men der er måske nogen der er så sarte,, at barnet skal se ud på den ene eller anden måde og det er vel bedst at man er vild med barnet med det samme...hvilket I jo så var/er.

   Slet
 2. Dejlige billeder - og tillykke med din nye 'skat' :-)
  Pyha, I har det varmere, end vi har ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Den kører i døgndrift med fare for at slide den op i løbet af en uge..;-)
   Det værste ved varmen her er, at det bliver let lummert. http://annetteudiholland.blogspot.nl/ bor syd for os og der var det ENDNU varmere!
   Vi trænger til lidt tordenvejr.

   Slet
 3. Hvor dejligt med en til hver., :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget praktisk at der er to når der nu er to bedsteforældre... ;-)

   Slet
 4. Hvor er den fin, din nye elskede ☺ ☺ ☺.
  Og hvor er de altså skønne, de 2 små kejserinder. Jeg håber, at vi også får lov til at se billedet med pigerne i cowboyspencere.

  I morges så jeg, at der var et par lyn på min telefon (altså vejrudsigten på telefonen), men de er forvundet igen. Men temperaturen er heldigvis mere normal nu (lige pt. 23,6) og den firbenede stornyder det ude på terrassen.

  Jeg tror, selvfølgelig kan jeg ikke vide det 100%, at Mosko synes, at den har fået det allerbedste af alle verdener. At blive forkælet hos jer om dagen og så hjem til far om aftenen, det må være sagen for en vovse ☺ ☺.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg du har ret i! Mosto ser da ud til at stortrives. Toon siger Mosto trækker som en gal når den ser vores ejendom, så ved den der er kæletid forude.
   Jeg skal nok dele fotoet med spencerne, kan nok slet ikke lade være... ;-)

   Slet