onsdag den 2. januar 2013

Dobbelt glæde

Idag da vi havde handlet ind gik vi ind på en café og fik en kop kaffe, mens vi sad der modtog Henk en opringning. Hans svar lød meget mystiske og jeg gloede på ham for at finde ud af hvad det gik ud på. Han holdt 2 fingre i vejret og selv efter kun knap 7 års samspil vidste jeg hvad han mente;  Dennis og Rachab venter tvillinger!! TVILLINGER! Vildt! Det bli'r både hårdt og dejligt. Jeg er overbevist om, at hvis der er nogen der kan klare at den førstefødte er tvillinger så er det dem! Desuden er hun pædagog så hun har noget visdom i håndtasken og er vant til børn. 
Dennis og Rachab har allerede døbt dem Tom & Jerry... og min vittige mand sagde straks; mener du ikke 'Ben & Jerry'... det er Rachabs yndlings is.

5 kommentarer:

 1. Dobbelt tillykke, spændende om det er en af hver..;-D

  SvarSlet
 2. Det er sjovt nok mit gæt at det er... men lad os nu se om jeg har ret.

  SvarSlet
 3. Tillykke med det. Jeg har altid syntes, at det må være spændende at få tvillinger, også selv om det indebærer et meget større arbejde.
  Jeg vil da håbe for børnenes skyld, at de får et Ben & Jerry-forhold og ikke et Tom & Jerry-ditto ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ;-) ja mon ikke!
   Forældrene er helt vilde af glæde og synes det er spændene, samtidigt gnaver bekymringen en lille bitte smule om hvordan det skal gå med graviditet og fødsel når der nu er 2. Men glæden er større end bekymringen, så det er godt.

   Slet
 4. En dobbelt glæde - hvor er det spændende for jer :-) Tillykke!

  SvarSlet