tirsdag den 26. marts 2013

Igen?!

'Det er bare ikke sandt' tænkte jeg fredag aften da jeg begyndte at mærke influenza symptomerne krybe ind på mig. Det må kunne soves væk! En ekstra C vitamin på 1000mg indenbords, hakket hvidløg blev skyllet ned med et stort glas vand uden, at tygge det... for lugtens skyld. Det med lugten ku' jeg godt ha' sparet mig at bekymre mig om for Henk sagde da han kom i seng: 'Pheeew, Hvidløg!'  -'Lugter her af hvidløg?' Spurgte jeg uskyldigt... 'ja og nu er der ikke én vampyr i nærheden...og heller ingen ægtemand' sagde han og rullede hen til kanten af sengen. Se det var jo straks værre!
Hen på morgenen vågnede jeg ved, at jeg fik det værre og værre; ondt i muskler og led, hovedpine og almindeligt ubehag. Jeg stod op og lagde mig på sofaen istedet og der har jeg opholdt mig siden.
Nu har influenzaen inviteret et familiemedlem med til festen; forkølelse. Nys, dryppende næse og hoste er min følgesvend idag. Gæt selv om jeg har fået NOK!!  Jeg trænger til 14 dage et varmt sted med sol og varme, masser af frisk frugt og grønt, kølige drinks og gå i seng med varm hud! Ahh!8 kommentarer:

 1. Din stakkel.. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 2. Åh nej, rigtig god bedring, Mai-Britt! Jeg håber, du bliver rask inden påsken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det håber jeg også! Min mor ankommer torsdag og så har jeg ikke tid til nys og snot!!

   Slet
 3. Stakkels dig. Nej, nu gider vi ikke mere.
  Pas godt på dig selv og rigtig god bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Det er hundehamrende koldt her selvom solen skinner fra skyfri himmel.

   Slet
 4. Din stakkel, nej nu gider vi ikke mere..God bedring :-)

  SvarSlet