søndag den 18. november 2012

Udsigt til regnbuer og solnedgang...

Jeg har haft et ønske om, at flytte til Rotterdam eller bare noget andet her i Delft. Jeg har læst boligannoncer i timevis på nettet og får sågar tilsendt alle de nye boliger der er til salg i Delft, men intet fanger min interesse. Mon det skyldes, at jeg i virkeligheden er godt tilfreds her hvor jeg bor?! Hver dag når jeg ser ud af vinduet, uanset om det er til den ene eller anden side ser jeg en spændene udsigt...undtagen når det er tåget naturligvis ;-)
Jeg kan ikke lade være med, at fotografere udsigten i tide og utide og jeg vil gerne dele (prale) lidt af den:
Guldskat lige i nærheden?! Hvor? Hvor? Smuk kæmpe regnbue er ikke til, at stå for.
Det er udsigten fra køkkenvinduet. Et par af tårnene nede i Delft midtby... eller 'downtown Delft' ;-)
En af grundene til, at jeg er træt af at bo her er, at der bygges overalt rundt om os... bemærk byggekranerne. Det gi'r meget støv i huset at jeg er ved, at blive vanvittig! 
 Kan du se parkeringspladsen? Det er taget af et supermarked nu, der er der planlagt at blive bygget 2 højhuse ovenpå et XL supermarked og p-kælder i 2 etager. Det kommer til at ligne Hong Kong vil jeg tro.
Jeg gruer for støvet og larmen når de begynder at bygge... :-(  - Heldigvis er det bagsiden af huset.

Birdseye-view ;-) fra stuevinduet. Vi har den mest fantastiske udsigt til solnedgang hver dag.
Da Henk så fotoet sagde han: 'Golden Gate Bridge', ja det ku' da godt ligne en bro, men det er desværre højspændingsmaster, normalt lægger jeg faktisk ikke mærke til dem.

 Plastik skræmmefuglen (som ikke skræmmer nogen overhovedet) sidder og nyder udsigten.
DET bliver jeg ikke træt af at se på hver aften!
En kold efterårsdag lige før solen går ned.

Det bli'r svært at toppe, så mon vi bliver her lidt endnu?!  Trods byggestøv og larm.

8 kommentarer:

 1. Det er helt vidunderlige udsigter du har, men byggerod og støv kan jeg godt forstå du er træt af. God søndag hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. God søndag aften til dig også.
   Kommunen påbegyndte SÅ mange byggerier over hele byen på én gang at der næsten ikke stod om andet i lokal sprøjten i lange tider, alle brokkede sig over det. Deres undskyldning var, at så er det overstået på én gang... ja tak, men indtil da... 8-/

   Slet
 2. Det er da også nogle skønne udsigter du har, men støv og byggerod kan godt drive en til lettere vanvid..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Udsigten heroppefra er fantastisk! Jeg vender indimellem det blinde øje til støvet, men så har vi sorte sokker og tykt lag på møblerne...ÆV! Desuden begynder de allerede kl. 7 med at banke pæle i jorden... men som sagt er udsigten fantastisk... det skal være mit mantra til det hele er overstået... ;-D

   Slet
 3. Det er i hvert fald en meget smuk udsigt, I har - på alle tider af døgnet.

  SvarSlet
 4. Det er en fornøjelse at: åbne gardinerne om morgen og se ud, dække bord ved vinduet og spise aftensmad med udsigt til en halv million, ligge i sofaen og se på tordenvejr os skyformationer og meget mere. Desværre er der en del tåge på denne årstid, men det forsvinder som regel op ad dagen så det går.

  SvarSlet
 5. Sådan en udsigt - eller måske rettere sådan en spektakulær solnedgang kan man da aldrig blive træt af at kigge på :o)
  Byggerod, jo - men det er jo kun en overgang ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber du har ret i, at byggeriet kun er en overgang...
   Det største projekt her i byen er en ny togbane til et hurtigt tog, det har lagt hele stations området i Delft i kaos/ruiner m.m. På den positive side giver det en masse arbejdspladser af forskellig art.
   Solnedgangen er pragtfuld hver dag! Og meget forskellig alt efter vejr/årstid, nej det kan man ikke blive træt af!

   Slet