søndag den 11. november 2012

Solnedgang på stranden...

Da vi vågnede søndag skinnede solen, det var en dejlig fornemmelse efter kedeligt gråvejr så jeg besluttede at jeg ville ud og drikke eftermiddagskaffe og helst ved vandet. Først talte vi om Scheveningen havn, men på vejen blev det lavet om til at vi sku' ned på stranden og gå tur i sandet. På vejen ku' vi se at solen havde travlt med, at gå ned og det var et kapløb med solen... hvorfor tog vi nu ikke motorvejen dertil?? Vi nåede det inden den var helt væk, gik i raskt trav ned til sandet og gik hen mod solen før den forsvandt.
Det var hundekoldt at gå der ved vandet, det blæste stærkt og jeg var ikke klædt på til det i mine cowboybukser og jakke, der skal noget vindtæt til.
Henk med kraven godt oppe om ørene... brrrr.....
Tid til kærlighed trods kulden...

Solen er ved at drukne...
Den er væk; den havde en aftale på den anden side af jorden men vi ser den vel igen imorgen...
Tid til kaffe. Man får næsten ikke bedre udsigt end her.
Det er nu også en meget god udsigt ... uhm

10 kommentarer:

 1. Solnedgang ved stranden er noget af det bedste jeg ved.. Vi var også en tur ved Vesterhavet i går eftermiddags. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da pudsigt; så gik vi samtidigt og så solen gå ned i havet. Vesterhavet bliver til Nordsøen, så det er stort set det samme hav.

   Slet
 2. Wow, sikke nogle smukke bileder, Mai-Britt! Her havde vi lige så flot vejr, men det blev til en tur i skoven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. En tur i skoven er bestemt heller ikke at kimse af!! Vejret indbød til en tur udendørs, godt at vi tog imod tilbuddet!

   Slet
 3. Man skal være godt klædt på i blæsevejr og ved vandet, men smukt det er der og kagen ser heller ikke så dårlig ud..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ved ikke hvad jeg tænkte på, at rende rundt i cowboybukser og alm. jakke når jeg ville ud til vandet, jeg håber jeg er blevet klogere til næste gang. Kagen er en Æbletærte som hollændere ææææææææælsker!! Kan fås overalt. ;-)

   Slet
 4. Solnedgangen, du har foreviget, var meget smuk.
  De er næsten altid værd at køre/gå efter, men man skal være hurtig! :-)
  Den restaurant må være godt besøgt ved solnedgangstide - der gad jeg godt sidde engang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja solnedgange er vanedannende! Og så kan man få et fix hver dag!
   Restauranten er en kæde der hedder van der Valk (http://www.pier.nl/Home/) og næsten alle jeg har haft på besøg hernede har været med derude for det er en oplevelse, at 'sidde' på vandet og spise og solnedgangene er fantastiske. Var der engang med flere veninder hvor solnedgangen var i dybt røde og lilla farver. Fantastisk!! Tror vi hver tog mindst 10 fotos af det ;-)

   Slet
 5. Sikke et herligt sted at sidde og se solen forsvinde :-) Hollænderne er på godt og ondt langt mere liberale mht byggeri på/ved stranden. Det var aldrig gået i Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hollænderne er langt mere liberale med bygninger i det hele taget. Det er noget jeg har fået øjnene op for efter, at jeg er flyttet herned. Jeg tænkte aldrig over at mange bygninger i København ligner hinanden, det har jeg opdaget nu hvor jeg er her i arkitekternes slaraffenland. Nogen af bygningerne er *anderledes* (sagde hun diplomatisk ;-) andre er vildt spændene.

   Slet