tirsdag den 28. august 2012

Sensommer og solsikker

Der er sket det lille skift i vejret der fortæller at det er sensommer nu, solen skinner men ikke som på en sommerdag men en sensommerdag... hvis det lyder logisk i nogens øren andre end i mine. Det er varmt heroppe i højderne og altanen indbyder til, at sidde derude i solen med en kop af en slags.
Tirsdag er der marked på den anden side af gaden hvor vi bor, så vi gik over for at handle lidt og kom hjem med majskolber og solsikker. 10 solsikker for € 4.00, det er vel knap 30 kr tror jeg. De pryder i stuen men buketten er så stor at den kan kun stå på spisebordet, hvis den står på sofabordet kan vi ikke se tv'et og det går jo ikke.
Solsikker indbyder til at man tegner et smilende ansigt i dem...

6 kommentarer:

 1. Skøn buket og til den pris er det til at have med at gøre. Det med ansigtet har jeg aldrig tænkt på tidligere, men det skal selvfølgelig prøves på et eller andet tidspunkt ☺.

  Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til, om du måske vil vise os hvordan projekt "Bryllupskage" skrider frem. Jeg er helt sikker på, at det skal du nok klare, selv om det selvfølgelig virker lidt overvældende lige her og nu. Rigtig god arbejdslyst.

  PS. Jeg kender rigtig godt lysten til at placere møblerne andre steder end normalt og jeg kender ekstra godt, det trætte udtryk mændene får, inden man er helt færdig med at fortælle om ens planer. Held og lykke med det også ☺.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal gøre mit bedste for, at huske fotos mens jeg kæmper med kagerne. Det vil også være sjovt for brudeparret bagefter.

   Jeg har flyttet rundt i stuen og Henk kan li' det! Stort! :-)

   Slet
 2. Man kan jo kun få lyst til at smile når man ser sådanne skønne solsikker og især når de smiler til én..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikk'?! Jeg bli'r glad hver gang jeg træder ind i stuen og ser dem smile til mig ;-)

   Slet
 3. Sikke en skøn buket og prisen kan man ikke klage over! Her hænger solsikkerne de fleste steder med ørerne allerede nu - måske på grund af al den regn vi har fået. Din buket får mig til at tænke på van Goghs berømte maleri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har slet ikke tænkt på van Gogh selvom det burde være indlysende her i Holland. Jeg kommer altid til, at tænke på min venindes bryllup i Canada når jeg ser solsikker for hun havde småbitte solsikker som buket og som bordpynt. Det var sådan et dejligt bryllup med masser af glæde. Det skyldtes sikkert solsikkernes store smil ;-)

   Slet