søndag den 26. august 2012

Legetøj og tidsfordriv


Idag har jeg ryddet op efter Jakko, fjernet beviserne og minderne... nå nej, minderne har jeg i mit hoved og hjerte. Men der var en masse fuglefrø at støvsuge op bag reolen hans bur stod ovenpå. Henk og jeg (mest mig naturligvis) har haft talt lidt om, at flytte lidt rundt på møblerne og male. Det gør ondt på Henk at jeg foreslår den slags vidtløftigheder, men så'n er mange mænd jo... ak ja.
Så idag fandt jeg mit gode gamle indretnings legetøj frem på internettet. Det er et amerikansk firma der forhandler maling og har lavet det sjoveste stykke farve-legetøj til inspiration. Jeg køber naturligvis aldrig noget fra dem for så skal det sendes fra USA, men legetøjet bruger jeg når jeg vil inspireres til nyt. Se selv hvor sjovt det er: www.behr.com Man kan uploade sit eget foto af det der skal males og så lege med deres farver. Det virker dog ikke så godt for mig, jeg tror jeg skal bruge et bedre kamera så billedet er skarpere, men deres galleri er også godt nok til mig.

Den slags legetøj passer også fint som tidsfordriv på en regnfuld søndag!

2 kommentarer:

 1. Hvor er det smart, at man kan uploade sit eget billede og lege med farverne! Passer mig fint, her hvor det øser ned, og jeg ikke kan komme til at luge i haven.
  Håber I får en ny Jakko, der kan følge med, når du bager og sidde på kontoret, når du arbejder.

  SvarSlet
 2. Hej Madame,
  her øser det også ned og jeg gider ikke gå til familie-suppe-søndag; jeg risikerer at drukne på vej derover, så dagen passer fint til at lege på 'behr'.
  Vi sad netop i formiddags og talte om at få en ny piphans, men er enige om at vente lidt. Buret er rengjort og stillet ned i kælderen til vores næste nye familiemedlem når den tid kommer.

  SvarSlet