søndag den 19. august 2012

Glad landsby...

Vi var i Zoo med 2 af børnebørnene; Justin på 5 år og Oliver på 3...  De er lidt af en mundfuld, fulde af liv og noget så søde og frække, stædige og egensindige som bare den... møg unger ;-)  Vi havde en rigtig god dag med dem!
Rotterdam's Zoo er den nærmeste for os, den hedder Blijdorp og det betyder glad landsby og det passer fint for selv dyrene virker glade... så glad som et dyr der ikke lever vildt i naturen nu kan være.
Jeg forventede næsten at den begyndte at synge Hakuna Matata...  ser vist for mange Disney film ;-)

Orv... er det virkelig en fugl?! Hva'? kan den ikke flyve... hvordan kan det så være en fugl?  Den slags spørgsmål må Opa Politie besvare... jeg er her kun...
Vi havde lavet navnskilte med vores tlf nr. på bagsiden for hvis de de 2 rødder sku' forsvinde... klog af skade, det skete nemlig for 1½ år siden med dem, at Justin forsvandt et par gange... UF, det er ikke sjovt.
 Hvad glor alle de mennesker på? Blijdorps største stjerne, han gorillaen BOKITO ... udbryderkongen der bed en Stalker ca 100 gange! Sådan skal det gøres venner hvis I får en Stalker!

Silverback, tror jeg så'n en kæmpe fyr hedder.
For ca 4-5 år siden fik Bokito besøg af en forelsket kvinde næsten dagligt, hun var vild med ham og mente at det var gengældt. Jeg gætter på, at hun måske var lidt enfoldig. Jeg har engang set en hjemmevideo på nettet hvor hun står og griner til ham og han viser tænder ad hende til hvilket hun begejstret siger: Se han smiler til mig...   En dag fik han nok og sprang ud gennem vand med elektrisk hegn m.m. og løb direkte hen til hende og bed hende. Han blev derefter udråbt som helt i Holland. Når man talte med folk om det sagde de allesammen, at hun var blevet advaret og at alle da ved at man ikke leger sådan med vilde dyr... Jeg tror hun måtte igennem 3 operationer.
Nå, men Bokitos dåd er ikke glemt og vi vil alle se ham... helten der ikke finder sig i, at blive Stalket!

Der er små pudsigheder overalt i Blijdorp som f.eks pingviner man må sidde på.
Frokosten var naturligvis fra den usunde snackbar og ungerne elskede det.
Masser af skønne planter.
Og sjove ting og sager som befandt man sig i junglen... herligt!
Klatre-huskespil...
Den slemme Oma lokkede knægten til, at stikke hovedet ind i løveskindet...
Vi lejede 2 'buggy's' så drengene ikke skulle gå hele dagen.
Alligevel faldt Oliver i søvn i bilen hjem. Vi var nu også i Blijdorp i 8 timer...

6 kommentarer:

 1. Sikke en skøn fortælling! Jeg morede mig kongeligt, og damen, der blev bidt, har da ikke vidst meget om dyr. Dejligt med en Zoo, hvor dyrene er glade - meget mere af det tak!
  Det var en rigtig god idé at give drengene telefonnummer på! Da jeg i Zoo med Bella for et par måneder siden, stak hun også af fra mig. Det får mig til at tænke på ham, der for nylig blev bidt ihjel af en tiger i Københavns Zoologiske Have ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Zoo og vilde dyr er ikke nogen legeplads! Respekt for dyrene og deres enorme styrke.
   Drengenes mor giver dem også altid navneskilte på, de ved at hvis de bliver væk skal de henvende sig til en voksen og be' dem ringe til en af forældrene. Smart.
   Damen der er bidt af Bokito ;-D bliver stadig nævnt i pressen af og til... ja,, det glemmer man ikke lige så nemt. Der udbrød naturligvis panik blandt de andre gæster, men alle øjenvidner sagde at han gik KUN efter hende!

   Slet
 2. Hvor er det skønt at se billeder af glade dyr og børn der morer sig. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv krokodillerne så tilfredse ud, men de ser vel egentligt altid ud til at smile... 8-/

   Slet
 3. Sikke en skøn zoo, lige et sted børn elsker at være..Smart gjort af Silverbacken, så kan han måske få lidt privatliv..;-D

  SvarSlet
 4. Ja, han er da slet ikke så tosset! Tror mange mennesker ku' lære lidt af ham mht stalkere. ;-)))

  SvarSlet