søndag den 2. september 2012

Lekker Brunchen...

Jeg fik et gavekort af firmaet i julegave, det ku' bruges til en oplevelse så vi valgte at spise brunch i Vlaardingen på et hotel der hænger ud over floden Maas. Vlaardingen er en by der er vokset sammen med Rotterdam.
Vi havde først reserveret til en søndag i ferien i august men blev ringet op af Delta Hotel og fortalt, at den søndag blev det ikke til noget for der var ikke gæster nok, men d. 2. September løb det af stabelen så var vi interesseret i det? Checke Henks arbejdsplan... jo, det passede fint. Vi modtag en email om at det var mellem kl 12 og 15, så de ventede os kl.12:00. Hold da op! Skal vi spise i 3 timer?!
Endelig oprandt den længe ventede søndag, jeg forsøgte at sove længe for jeg kan ikke være uden morgenmad i 4 timer for jeg er morgenmads spiser, det er det vigtigste måltid for mig. Jeg ku' desværre ikke strække den til længere end 9:30 så måtte jeg ud af sengen. Jeg besluttede mig for at drikke vand og spise et par skiver supertyndt knækbød og så håbe at jeg ku' overleve til kl. 12. Anoreksi bliver vist aldrig min plage... Åh endelig ku' vi køre hjemmefra mod Vlaardingen, jeg undlod tyggegummi som jeg ellers altid skal ha' når vi kører bil...  Vi var de sidste der ankom og der var kun 1 bord tilbage LIGE ud for buffeten... man sku' tro de kendte mig ;-)

 Buffeten ser lidt enkel ud på billedet, men det kan jeg love for den ikke var! Der var vel ca 20 forskellige ting at vælge imellem. Jeg synes egentligt det mere var en frokost end en brunch, men kl 12 er det alligevel også frokost tid for mig så det passede fint.
Der blev serveret suppe først, den undlod jeg pga allergi. Da Henk havde spist sin suppe gik vi til buffeten...  Uhm, det var lækkert! De der italienske og spanske skinker der er tørret og hvad det ellers er de gør ved dem... med melon, med pinjekerner osv. Salater af den lækre slags uden fede mayonaiser, laks i tonsvis, tunsalat med hvidløg, varme retter med mange krydderier, rejeretter i forskellige variationer (er også allergisk overfor skaldyr, men Henk nød dem!) Forskellige oste osv...you name it. Det eneste der ikke var, var æg, bacon og pølser. Ingen beklagede sig over det ;-)
Jeg gik ud på altanen der løber hele vejen rundt om bygningen, jeg tog et foto ind ad vinduet... sjovt foto, ikk'?! Man kan se altan og ræling spejle sig i vinduet...

Da vi kom og tjeneren forklarede os om buffeten sagde hun 'Der kommer også dessert så gør plads til det' NÅ?! Det lød jo lovende...
Så dækkede de buffeten op igen med dessert:

Der var 8 forskellige ting, deriblandt en lille diskret isbombe.
Bagefter dette orgie tog jeg et lillebitte stykke kirsebærtærte som virkede vinsurt ovenpå de søde sager.
Efter maden gik vi tur udenfor på altanen og opdagede at der også var bar og brasserie nedenunder med fine siddepladser... der ku' det da være hyggeligt at sidde med kaffe eller frokost en anden god gang.
Alle veje fører til...
Da vi gik derfra løb vi ind i Anker... ;-)

8 kommentarer:

 1. Sikke en fantastisk oplevelse - kalder man det for brunch i Holland? Det er jo en kæmpe frokost! Dejligt at anoreksi aldrig bliver din plage.

  Sjove skilte og godt at vide, at der er 15000 mil til Hong Kong :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bestemt mere Lunch end Brunch, det er da helt sikkert! Måske har de ikke fattet at det er Breakfast og Lunch der er slået sammen?! ;-)

   Slet
 2. Ojjj hvor ser det lækkert ud.. Genial gaveide.. :-)
  God søndag aften hos jer.

  SvarSlet
 3. Ja, det synes vi også. Henk får det hvert år fra Politiet og det er sjovt at vælge og vrage mellem alle oplevelserne. Og lækkert! :-P

  SvarSlet
 4. Mums! Det ser rigtig godt ud, men jeg tror du har ret i, at de ikke helt har fattet brunch-konceptet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke?! Og kl. 12:00? Alt for sent til mig, jeg var liiiige ved at dø af sult. Jeg synes altid Brunch er mellem ca. 10:30 og 14:00 eller lignende. Man ku' faktisk udfylde en seddel om sin mening, jeg ville ha' gjort det havde jeg bare ikke været så mæt ;-)

   Slet
 5. Det ser lækkert ud og det var noget af en is-bombe..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Isbombe var kæmpe stor og lækker, man ku' naturligvis forsyne sig til man revnede men selvbeherskelse er en god ting, så jeg nøjedes med en halv tynd skive.
   Det var godt jeg havde taget en nederdel på i blødt elastisk stof!! ;-D

   Slet