tirsdag den 18. september 2012

Sidste aften...


Iaften er det sidste aften i Danmark i denne omgang. Jeg har været på besøg i en uge hos min mor og hygget, læst gamle ugeblade, shoppet, set veninder og været ude til frokost med min mor et par gange samt en del mere.
Selvom jeg slæbte mit lille nemme kamera med hertil har jeg alligevel glemt , at fotografere alt det gode jeg har oplevet. Vi var bl.a på familiebesøg hos min nevø og hans skønne familie og blev underholdt af børnene som kun børn kan; den lille knap 3 årige pige stillede sig op og sang næsten uforståelige sange og når hun var færdig lagde hun armen henover maven, bukkede og sagde TakTakTak. Vi klappede lydigt og syntes hun var pragtfuld. Havde hun ikke været kød og blod havde vi måske ønsket hun var stoppet efter 2 sange, men nu lyttede vi begejstret til 5-6 sange. Ak ja, det ville ha' været guld værd at ha' taget et par fotos af hendes optræden.
Henk har savnet mig...heldigt for ham ;-) og glæder sig til jeg kommer hjem imorgen. Han brokkede sig over at 'nu er her ikke engang en undulat at komme hjem til' ;-) haha... jah, det har været kedeligt for ham at være alene hjemme uden min konstante pludren og fortællen vittigheder, han har garanteret også savnet min kogekunst.
Det har været en dejlig uge, alt for kort for der er flere veninder der ikke er blevet set, heller ikke min nyfundne kusine Jette, det må blive en anden gang. Når det bare er ferie for mig er en uge nok, jeg savner min Henk når der går for lang tid. Den kjærlighed den kjærlighed....
Jeg glæder mig til, at komme hjem...gad vide om det betyder at jeg nu er faldet til i Holland og er blevet integreret?!

12 kommentarer:

 1. Ude godt hjemme bedst.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det passer bedre nu end da jeg var ung og ikke kunne få nok af rejser...
   Det var skønt at komme hjem igår!

   Slet
 2. Så er der ladet op med det danske for en tid :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone,
   ja det har du ganske ret i! Nu kan jeg holde mig til næste gang hjemveen raser i mig. Der bliver længere og længere imellem.

   Slet
 3. Ak ja den kærlighed, men dejligt at man kan føle sådan selvom teenage-årene er overstået..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke?!! Livet er skønt også efter teenage-årene... da jeg var teenager var jeg overbevist om, at livet sluttede når jeg fyldte 20! HAHAHA! c¨,)

   Slet
 4. Ja, det må da betyde, at du er integreret! Dejligt at læse, at I savner hinanden - det siges jo at være så godt at være lidt væk fra hinanden ind imellem. Det lyder som en skøn uge, du har haft, og nu er du også opdateret i ugebladsverdenen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Grine...som du kan sige det Madame... ;-DDD
   Det var en god uge med afslapning og hygge! Men dejligt at komme hjem. Da vi kørte fra lufthavnen tænkte jeg, at NU skal bøtten vende; jeg gider ikke ærgre mig over de ting jeg ikke kan ændre på hernede, men istedet vil jeg nyde forskellene! Det må være det der kaldes integration, tror du ik'?!

   Slet
 5. Om du er integreret eller bare stadig meget forelsket, er måske svært at sige, men hovedsagen er da også, at du savner din Henk og glæder dig til at komme hjem til ham.
  Jeg ved lige hvordan du har det - jeg savner også John, når jeg er væk en uge - selv efter over 25 år sammen med ham :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige sådan et forhold skal være! At man savner hinanden også selvom man har været sammen i lang td. Mine forældre havde gnisten til det sidste efter 57 år sammen. Hvor er vi heldige os der har fundet det!!

   Slet
 6. Integration eller kærlighed? Det er nok begge dele. Dejligt for dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. I mit tilfælde er integrationen måske lykkedes pga kærlighed... :-)

   Slet