lørdag den 27. august 2011

Dogsitters

Indimellem er vi hunde-sittere for Mosto, det er Henks onkels Schæferhund der er stor som et hus og skræmmer alt og alle af den grund.
Når først man er medlem af hans flok er man inde i varmen og under hans beskyttelse. Det er ligeså belastende som det lyder... ;-)
Nu er han heldigvis blevet kastreret og det hjalp lidt.

Vi har ham hele dagen idag, lørdag, han er en rastløs ting at holde i en lejlighed, han er meget jaloux på Jakko som derfor er nødt til, at sidde lukket inde i buret hele dagen og Mosto hyler højt hver gang vi fløjter til jakko.
Fordi han er så rastløs er det bedst at vandre ham træt, så på trods af det evige regnvejr tog vi afsted til Hoek van Holland for at lade ham løbe på stranden. Det elsker han!
Det trak op til uvejr, men vi nåede da at løbe rundt i ca 15 min. nede på stranden, vi kaster en bold som han drøner afsted efter og efter lidt "skænderier" mellem hund og os får vi bolden vristet fra ham og kan kaste den igen...
"Slip bolden... SLIP BOLDEN! Ih altså hund... Så slip dog bolden!!"Og så afsted efter bolden...

Er himlen ikke bare fantastisk?!
Da vi havde været der i ca 15 min kom Strandvagten kørende hen til os og sagde, at uvejret forventedes at bryde løs om ca 10 min. så vi gjorde klogt i at fortrække. Vi mener begge to, at når man får den slags advarsler skal man høre efter så vi begyndte at gå tilbage til bilen. Det ta'r ca 10 min at nå tilbage til bilen. Og da vi nåede bilen brød det løs!Inden da nåede hunden at lægge en hilsen i sandet og vi havde begge to glemt alt om hunde høm-høm poser som onklen ellers havde givet os med... de lå i derhjemme og der lå de jo godt. Jeg synes det var klamt, men i mangel af bedre måtte vi begrave det i sandet. For første gang håber jeg på alt andet end strandvejr den næste måned, eller i hvertfald indtil den er gået i ét med naturen...  Den slags er nok til at jeg ikke gider ha' hund. Det er altså noget lettere med små undulater!
Nu har Mosto spist og ligger og sukker over hvor hårdt han har det; han har kun været ude og løbe efter sin bold i ca ½ time på stranden, vandre en lang tur i Delft og lege i vandpytterne, blevet fodret med hundekiks og fået sin yndlingsret fisk med ris og grøntsager og nu ligger han og savler på gulvet. Det er hårdt at være hund her hos os...

 Billedet er fra en anden gang vi passede Mosto. Henks onkel havde spurgt os om vi ikke ville ta' et billede af Henk i uniform med Mosto som Politihund-wannabe...
Jeg synes det er en rigtigt godt foto, for os der kender Henk godt er det et bevis på hvor stor Mosto er, for Henk ser nærmest lille ud ved siden af...

Imorgen skal dagen bruges på at støvsuge lange hundehår op og vaske savl af gulve og andet han har været i nærheden af. Det lyder som om jeg brokker mig over Mosto, det er ikke tilfældet; jeg er vild med ham og vil til hver en tid passe ham og alle andre kæledyr (øh altså undtagen reptiler!).

5 kommentarer:

 1. Hahaha, ja pyha for et hårdt liv den stakkels hund lever hos jer ☺ ☺ ☺.

  Det er et rigtig godt billede og ja, Mosto er enorm. Så er det altså lidt lettere med mit 4 benede dagplejebarn Roxy, det er en cocker og den kan jeg stadig bære ☺ ☺ ☺.

  Jeg havde ikke hørt om det tilbud, men det kommer vi sikkert til at høre mere om. Jeg fatter ikke, at der er nogle der gider at leve af frituremad, men du har fuldstændig ret.
  En god søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Jeg tør slet ikke tænke på, at skulle løfte i Mosto! Vi ville begge 2 komme til skade.

  SvarSlet
 3. God morgen Maj-Britt.
  Jeg søgte efter din e-mailadresse, så jeg kunne sende dig en udførlig beskrivelse af "skovkunsten".
  Vi er lige startet ferie, så bloggeraktiviteterne bliver nedprioriteret til fordel for Frank det næste par uger ☺ ☺.
  En skøn uge til dig.

  SvarSlet
 4. Hej Mai-Britt, tak for kommentaren hos mig.
  Jeg skulle lige se hvem du er, og jeg kan ikke lade være med at kommentere på dette indlæg.
  Vi har også en schæfer, som er større end gennemsnits schæferen - ja faktisk længere, højere og tungere end anbefalet i kennelklubben.
  Bortset fra det så ligner han Mosto meget. Han er langhåret; men vi barbarer ham jævnligt, idet han får det alt for varmt. De er et par billeder på mit indlæg http://idanmarkerjegfoedt.blogspot.com/2011/03/forar-og-sommertid.html
  så kan du selv se.
  Han er også alt for vild med bolde, pinde osv. og vil helst ikke slippe dem, selv om han samtidig er utroligt utålmodig, fordi han vil have os til at smide genstanden igen.
  Lene

  SvarSlet
 5. @Annette: Min email er maibrittseiler@hotmail.com

  God ferie til jer. Håber vejret arter sig!

  SvarSlet