onsdag den 10. august 2011

Madurodam

Idag viste vejret sig fra sin pænere side; dvs at det ikke regnede i tide og utide. Så min mor og jeg besluttede os for, at besøge Madurodam igen. Vi elsker begge 2 det sted...måske fordi vi kan føle os som et par kæmper for 1 dag.  http://www.madurodam.nl/en 
Det er stedet hvor man vil føle sig som Godzilla!


Er det virkelig Lisse, der hvor de gror blomster/tulipaner i millionvis? Eller der det madurodam?
 Fodboldkamp??
 HJÆÆÆÆLP! En monsterfugl!!
 Voldersgracht i Delft. Øh... " Delft".

Hyyyyyl! der er kommet en kæmpe til byen...hahaha!


Frokost tid: Pandekage med ost. Bemærk at det bliver serveret med sirup og andre søde sager.

2 kommentarer:

 1. Du har været produktiv siden jeg sidst var i Blogland ☺.
  Pragtfuldt at skulle løbe "stage" på Curacao, det må være en vild drøm. Vi har flere gange snakket om, at vi må altså dertil engang. Men indtil videre er det ikke lykkedes.

  Sjovt, at du nævner de fantastiske hollandske kagebagere! Hver gang vi får gæster og jeg har bagt, så spørger de hvilket mærke er det, for den pakke med kageblanding synes de ikke, de har set tidligere!!!! Jeg lærte i min barndom fra Walter (ham har du måske læst om på min blog), at de hollandske husmødre var utrolig flittige og skurede fortovet foran huset. Jeg mener, at det er gået ret så meget tilbage med flittigheden, specielt inden for kagebagning og madlavning.

  Jeg elsker også at komme til Madurodam, jeg kan godt forstå, at I tog dertil.

  Sidst, men ikke mindst, skøn bryllupsgave, hvor er det smukt.
  En god weekend til dig hernede søndenfra

  SvarSlet
 2. Jeg har også fået fortalt om hvor flittige husmødrene her VAR engang, nu har de nok for travlt. Jeg fik fortalt at engang blev vinduer pudset en fast dag om ugen, er ikke sikker men tror det var fredag. Det tror jeg ikke bliver overholdt mere.
  Ja, er tøsebarnet ikke bare heldig? Curacao!! Det bliver en kæmpe oplevelse for hende, og hendes mor skal selvfølgelig på besøg. Jeg har truet med at vi andre også kommer...
  Min mor og jeg er igang med, at lave dekoration til kagen som jeg skal have med. Vi laver den som en solbrændt pige på stranden. Kagen bliver en chokolade kage med chokoladecreme, som er nr.2 på hitlisten hos mine kunder...og en af vores 2 bryllupskager da vi blev gift.
  God weekend til dig også! Håber/ønsker vejret vil opføre sig lidt pænt!

  SvarSlet