tirsdag den 26. juni 2012

Brunch i Valby

Jeg var idag så heldig at være inviteret med til, at fejre en student til en Brunch. Studenten strålede med sin nye hue og var lettet over, at det var overstået og han havde fået 12 i den sidste eksamen, matematik, jeg er i støvet over en sådan hjerne! Selv ville jeg have fået -12 eller lignende haha.
Brunchen var på en Café i Valby Kulturhus der ligger på Toftegårds Plads i valby. Cafeen hedder Café Mæt og det navn passer fint til hvordan jeg har det nu... jeg er noget så mæt, maven er fuld af den lækreste brunch jeg har fået i årevis! Den er bedre end den jeg selv laver når jeg laver brunch til familien... men det skal ændres efter denne oplevelse!
Jeg var så travlt optaget af , at snakke og proppe i munden at jeg ikke fik taget foto af maden, kun et af studenten men jeg tror han vil betakke sig for,  at blive udstillet på min blog... drenge i den alder er jo så sarte ;-)))
Hvis nogen i Københavns området har lyst til en god Brunch kan jeg varmt anbefale Café Mæt... tag mit ord for at den er god for jeg er en ædedolk!

6 kommentarer:

 1. Tak for anbefalingen af cafeen - den skal helt bestemt prøves en dag, når jeg er i København. Du er altså i Damark i øjeblikket, Mai-Britt - det lyder spændende! Hvis du stadig er her den 14/7 holder vi blogtræf på Frilandsmuseet i Lyngby, og det kunne være dejligt at have dig med!
  Ja, hvor er det flot at få 12 i matematik til studentereksamen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg rejser hjem d. 3 juli, det ku' ellers ha' været sjovt at komme med til blogtræf og især på frilandsmuseet som jeg elsker! Tak for tilbuddet.

   Slet
 2. Flot at slutte med topresultat, tak for anbefalingen , det navn kan jeg vist sagtens huske.

  SvarSlet
 3. Hehe... ja det navn gør indtryk ;-)
  Det var et godt sted!!

  SvarSlet
 4. Flot resultat, min karakter ville ligne din. Jeg har aldrig rigtig forstået matematikkens hemmeligheder og har besluttet mig for, at nu har det været sådan i tæt på 59 år og så kan vi lige så godt lade det blive ved det.

  Sikken et herligt navn til en cafe.
  Fortsat rigtig god ferie, vi har faktisk rigtig godt vejr i dag hernede, termometret ude på terassen, der ligger i skygge siger lige nu 22 grader. Lad os håbe, at det er starten på en lang og god sommer ☺.

  SvarSlet
 5. Annette, du er så dejligt positiv... 'starten på en god lang sommer'... ja lad os håbe det!! Det ku' vi da trænge til oven på sidste års rædsel!
  Tak, jeg nyder ferien. Idag frekventerede jeg selvsamme café til en kop kaffe med en anden veninde, vejret var fint nok til at vi sad på deres terrasse og nød livet og selskabet.

  Matematik YYYRF! At jeg overhovedet bestod var takket været en venlig skolelærer ;-)

  SvarSlet