lørdag den 16. juni 2012

Øl, pølser og hornmusik...

Imorgen søndag skal vi se den afgørende kamp mellem Holland og Portugal... Holland tror naturligvis på, at de fortsætter.  Jeg ved ikke meget (læs: ingenting) om fodbold, og jeg ku' da bestemt ta' fejl, men at dømme efter pointstillingen (tænke sig at jeg tager den slags ord i min mund!!) så er der vist ikke stor fare for, at Holland skal gå videre. Nok heller ikke Danmark. Nå, men hul i det! Vi skal grille med hele familien og alle skal medbringe noget spiseligt. Vort bidrag er: 8 dåser 1 liters Carlsberg Øl der er lavet i anledning af EM som vi købte i Bilka i Danmark og slæbte med hjem.  Vi medbringer også 16 Langelændere (dem man kender på knækket, du ved...) de er ikke produceret i anledning af EM men vi købte dem til det formål. Der bliver kylling Saté, Speklapjes som er tykke skiver flæsk der er skønne at grille, og flere andre ting jeg er i tvivl om. Det lød meget maskulint med al det kød, så jeg besluttede at vi også skal medbringe salat. Til det formål har jeg snydt og købt 3 poser renset og skåret salat i poser. Dovent... ja da.
Så jeg skal måske se fodbold... hvis vejret bliver skønt vil jeg nok snarere sidde i haven med mine svigerinder og svigermor og deres 2 katte og en hund plus en masse fisk i en lille dam og se deres dumme kat forsøge, at balancere på kanten af dammen og ryge i... den bli'r åbenbart aldrig klogere for den gør det ca. 1 gang om ugen.


Når jeg siger at vi skal medbringe 8 x 1 liter dåseøl er jeg ved at få krampelatter! Det giver mig associationer af druksutter med en kasse bajere, 1 flaske sprut og 1 pose chips "for man skal jo os ha' lidt i maven, ik'...",  
Vi skal medbringe noget 'spiseligt'  og vort bidrag er ØL... HAHAHA :-D

8 kommentarer:

 1. Hejsa Mai Britt!!! Åh jeg ville da gerne ha jeres menu imorgen!!!!! Her skal vi også heppe og jeg tror på et mirakel!! Dejlig blog du har♥ Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina og velkommen til. Jeg ser du bor i Israel. Jeg opholdt mig i Tel Aviv i 1984 i ca 6 mdr., arbejdede på et vandrehjem og brugte dagene på stranden og fik den mørkeste farve jeg nogensinde har haft.
   Håber I også kan finde grillen frem for det er et hyggeligt samlingspunkt...også selvom man måske ikke lige kan finde flæsk og svinekødspølser. God fornøjelse med kampen!

   Slet
 2. Sikke en imponerende størrelse på øldåser! Selv om du (lige som mig) ikke interesserer dig for fodbold, skal det nok blive en festlig sammenkomst. Og så var det sjovt at læse om katten, der igen og igen falder i dammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså den kat er lidt småtumpet! Min svoger mener at havde den været menneske havde den bestemt modtaget en form for invalidepension. Jeg skal da iøvrigt huske mit kamera i det tilfælde at den skvatter i mens jeg er på besøg.
   Solen skinner lidt forsigtigt lige nu, håber den tager til i styrke hen ad eftermiddagen. Glemte at sende en invitation til solen om, at komme til grillning i Holland.

   Slet
 3. Hihi.. den kat lyder som om den stod sammen med min Bumle, da der blev delt hjerner ud.. :-)
  Vi hepper på DK i dag, men jeg tror nu heller ikke på det.
  God aften hos dig.

  PS: Ved du godt at det er ret svært at få lov at kommentere hos dig, man skal bevise man ikke er en robot og indtaste nogle bogstaver som tit er næsten umulige at afkode. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inge, Nej jeg vidste ikke at det var besværligt, at lægge en besked så jeg skyndte mig ind og fandt ud af at ændre det. Håber det hjalp!
   Jeg har et par gange mødt hunde der også var lidt smådumme. Jeg synes altid det er underligt at opleve. Men de er jo søde nok alligevel...

   Slet
 4. Så er kampen i gang og der hersker stilhed i sofaen her bag mig ☺. Hovsa, nu er der ikke stille længere, NL har åbenbart scoret ☺. Det er da en yderst imponerende størrelse øl I har fundet, herligt.

  Ved du hvad, jeg ville absolut heller ikke have noget imod at flytte til Rotterdam, men det er jeg altså lidt alene om her på matriklet ☺. Jeg synes byen er så spændende og utrolig flot med alle skønne byggerier. Det er et pragtfuldt syn, når man om aftenen passerer på motorvejen, skønt.

  Jeg glæder mig til at se, om der kommer et foto af en våd kat ☺ ☺.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror at jeg lettere ville blende ind i mængden af udlændige i Rotterdam. Der er de vant til, at høre accenter og anderledes brug af grammatik. Vidste du at i Rotterdam siger man 'de' foran flere ord som resten af Holland siger 'het' foran!! Jo... der ku' jeg godt bo ;-)

   Slet