mandag den 11. november 2013

Så er jeg på igen!

Jeg er så glad idag jeg er så glad idag tralalalalala

Vi har været uden digitalt TV, tlf og internet hele ugen og selvom vi sagtens kan underholde os selv uden disse vidundere, så er min indtægt jo bestemt af hvor meget jeg arbejder på internettet hjemmefra. 
Jeg er ansat i et hollandsk firma hvor jeg tager mig af skandinaviske kunder og besvarer emails m.m. 

Vi fik et tilbud om en samlet pakke med digitalt TV, Tlf og internet til halvdelen af hvad vi betalte! 50% besparet!! Det sagde vi ja tak til og aftalte en dato hvor vi skiftede over. Dagen kom i mandags, men det nye firma kom først tirsdag så altså ingen forbindelse mandag. OK da, så en af mine kollegaer lavede mit arbejde. Tirsdag kom montøren og opdagede at der ikke var forbindelse fra hans firma... ud og lede i forskellige tlf huse og hvad den slags nu hedder, rundt om i Delft. Kom tilbage og fortalte at kablet der forbandt os var revet over og skulle først graves op.... gæt selv hvordan mit ansigtsudtryk så ud!  Jeg ringede straks til min chef og oplyste om det og brokkede mig så voldsomt over det, at han begyndte at grine! Hmpf ingen medlidenhed derfra. Han foreslog at jeg underholdt mig med en god bog... Min mor er stadigvæk på besøg så det med underholdningen var ikke det store problem.
Onsdag stadig ikke noget kabel, torsdag heller ikke noget... så ringede Henk og brokkede sig lidt. Nu kunne de pludselig sende en montør ud fredag og afhjælpe problemet. Men da havde vi et par aftaler der bare ikke kunne ændres for den ene var med en specialist langt herfra og hvis man aflyser skal man vente 100 år på at komme til igen, desuden skulle vi lige derfra til en begravelse vi under ingen omstændigheder ville udeblive fra for enkens skyld! Så vi måtte altså vente weekenden over for de arbejder selvfølgelig ikke i weekenden. SUK! Jeg tog min gamle bærbare pc over til svigerfamilien og arbejdede derfra, men da jeg er vant til at arbejde 2 gange om dage; tidlig morgen og sen aften var det slet ikke nok, men altså bedre end ingenting. 
Idag mandag kom han, montøren, som lige nu er min bedste ven!
Tænk at man kan blive så glad over at kunne arbejde igen!


16 kommentarer:

 1. Nøj, hvor irriterende. man bliver bare så afhængig af al den elektronik, at det næsten ikke er til at holde ud, når det ikke virker. Held i uheld, at din mor stadig var på besøg og kunne stå for underholdningen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nærmest skræmmende at man er blevet så afhængig!

   Slet
 2. Sådan en kold internet tyrker er skam ikke godt, jeg forstår godt jeres frustration.
  Velkommen tilbage i den digitale verden. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg brokkede mig til en nabo over det, hun sagde: 'Det er da ikke noget, vi var uden forbindelse i 2 måneder'. Jeg gøs!

   Slet
 3. det var da irreterende jeg håber at det hele kører nu. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det! Vi skal bare finde ud af hvor alle kanalerne er nu og ha' fundet ud af hvilke der mangler og hvad vi har fået af nyt. Tidsfordriv til en dag med kedeligt vejr.

   Slet
 4. Og det er bare SÅ irriterende, at man ikke selv kan bestemme, hvornår man vil være online!
  Velkommen tilbage i cyberspace.
  50 % er en ganske pæn besparelse, så jeg forstår godt, I skiftede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Åh ja, der er bare en af de mange ting man selv vil være herre over! Det var irriterende at sku' træske hen til svigerfamilien og arbejde. Desuden blev de ved med, at snakke til mig fordi jeg sad ved spisebordet og skrev. ;-)
   De 50% bliver en god sum på 1 år så det er såmænd al besværet værd.

   Slet
 5. Velkommen tilbage - du har været savnet!

  SvarSlet
 6. uh ja, man er ret afhængig af det teknik - det er jo vores forbindelse til verden! Skønt at det virker igen :_)

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt! Er glad hver gang jeg tænder for et eller andet og de virker... ;-)

   Slet
 7. Hej Mai-Britt.
  Jeg læste lige i din Blog, at du arbejde hjemmefra med at besvare mails. Hvad er det for en slags firma og hvordan har du i sin tid fundet frem til dem? Jeg er uddannet sygehjælper med på grund af slidgigt kan jeg ikke komme tilbage til faget. Jeg vil meget gerne begynde at arbejde igen og tænkte på, at sådan et sted hvor du arbejder måske også er et sted for mig. Hvis du har lyst og tid må du meget gerne fortælle lidt.
  Ha en dejlig dag.
  Mange hilsner fra Dorthe.

  SvarSlet
 8. Kære Dorthe,

  Henvend dig til f.eks http://www.undutchables.nl/ det er en slags vikar bureau/jobcenter for folk der ikke har hollandsk som modersmål. Jo flere sprog du kender jo bedre. Der har jeg fået mit job igennem.
  Eller du kan google thuiswerk men vær opmærksom på, at meget af det er useriøst!
  Firmaet jeg arbejder for har kun 1 medarbejder pr. sprog.
  Held og lykke med projektet.

  SvarSlet