mandag den 18. november 2013

Hundeprutter

Jeg advarer med det samme om, at dette blogindlæg er lettere latrinært.


Vi har Mosto idag. Vi besluttede at vi ville ta' ham med en tur i skoven og fodre hjortene, så Mosto blev proppet ind på bagsædet af bilen hvilken han hader så der lød piv-piv-piv fra bagsædet. Pludselig kom der en anden lyd, en af den slags man bare ikke vil høre når man sidder inde i bilen og det er iskoldt udenfor: 'pruuuuuuuuut'... Jeg så strengt på Henk og spurgte 'Var det dig?', han benægtede. Vi så på hinanden mens stanken af en fæl hundeprut bredte sig i bilen. Henk fik ruderne i begge sider ned så hurtigt som muligt, mens jeg holdt mig for næsen og havde tårer i øjnene og begyndende kvalme. "FØJ Mosto... det må du ikke"... hvorfor jeg overhovedet ulejliger mig med at sige den slags til en hund ved jeg ikke!
Da vi nåede skoven var vi begge to noget blå i hovederne af kulde.
Vi gik den sædvanlige rute og fodrede hjortene. Mosto står fastspændt ved en bænk mens vi fodrer, for hjortene er bange for ham. Da vi var tilbage ved Mosto lugtede jeg igen noget jeg helst ikke vil ha' i næsen, vi var ganske vist udenfor i frisk luft men det var slemt alligevel. Den historie gentog sig flere gange mens vi gik videre rundt i skoven... jeg gætter på jeg kender årsagen til skovdød og syreregn m.m. nu.

Da vi havde trasket rundt og luftet hund som luftede ud... gik vi ind på McDonalds der ligger ved skoven. Vi er nødt til, at sidde udenfor med hund og idag ville det da også ha' været direkte ondskabsfuldt overfor de andre kunder at ha' Mosto med ind i restauranten; Bedst som jeg sad den sidste bid chokolademuffin i munden og en lille sjat kaffe i koppen til, at skylle det ned med bredte den nu alt for velkendte stank sig igen.
"Mosto dit møgsvin  - tyske schweinehund!" ...kær hund har mange navne, eller hvordan det nu er...

Jeg glæder mig til Mosto skal hjem igen om lidt...Jeg beklager den forringede billedkvalitet; billederne er lidt tågede men det må altså være Mostos skyld!

12 kommentarer:

 1. Stakkels Mosto, der har dårlig mave - men uha, det har heller ikke været sjovt for jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ifølge både Henk og hans onkel er det ret normalt at hunde stinker sådan... endnu en grund til kun at være hundepassere ;-)

   Slet
 2. hehe, undskyld, men jeg kan godt huske fra jeg havde hund hvordan sådan nogle hundeprutter kan lugte. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fælt! Vi var til familiekomsammen med Henks familie, der har en hund. På et tidspunkt bredte der sig en stank i stuen og alle kiggede mistænksomt rundt på hinanden uden dog at sige noget, lige indtil datteren kom ind og råbte 'føj da hund, ud af stuen med dig'... alle grinede og indrømmede at vi havde troet det var sidemanden ;-)

   Slet
 3. Vores hund bøvser som en pubertetsdreng. Men det lugter heldigvis ikke så slemt som dluft fra en anden ende.
  Jeg føler med jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun en gang hørt en hund bøvse og det blev jeg simpelthen så overrasket over og troede der var noget i vejen med den. Henk måtte så fortælle, at det gør hunde altså også. Komisk!
   Tak for medfølelsen, det var en hård dag for lugtesansen!

   Slet
 4. Vi har en hund der prutter vildt meget og en der ræber højlydt. Man skal ikke være sart når man besøger os ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha! Man kan vel så dække sig selv ind hvis det sku' blive nødvendigt ;-)

   Slet
 5. Adwr! I må indføre åndedrætsværn, når I passer hund :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ærlig talt! Den slags burde da komme med hunden!!

   Slet
 6. Hihi.. åhhh ja hundeprutter lugter ganske ilde.. Der er nogle lugte som jeg kan genkende bare ved at læse om dem.. Det her er en af dem. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er ikke til, at tage fejl af...
   En af Henks onkler har en kælen kat der altid vil ligge på skødet af mig når vi er på besøg. Desværre kan damen også prutte noget så gevaldigt... bvard! Og så mens man sidder der og aer på livet løs... :-D

   Slet