torsdag den 5. december 2013

Monsterstormen...


Foto lånt fra internettet.

Så er den her; Monsterstormen som vejrfolkene, og andre, advarer imod at gå ud i og Henk har selvfølgelig aftenvagt :-(  ÆV!  Politiet kan ikke bare blive hjemme pga en smule storm, de kriminelle holder sig jo heller ikke hjemme pga en smule blæst. Kl. er nu 9:30 og den er allerede godt igang på trods af, at den ellers var inviteret til at starte i eftermiddag... gætter på at eftermiddagen bringer hårde vinde og så vil højhuset bevæge sig... 8-(   Vi bor jo tæt på vestkysten af Holland og det er her dem kommer ind. UF! Jeg kan høre tingene på balkonen bevæge sig og det vil kun blive værre i løbet af dagen.

 Lad nu være med, at gå ud og forsøge at holde på taget! Lad det falde ned; du KAN IKKE holde på det!!

Håber alle kommer levende igennem!


12 kommentarer:

 1. Tak, og i lige måde.
  Jeg skulle have været østpå til Sjælland i dag - aflyst, allerede i går :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. De lukker vel for broerne i den slags vejr, vil jeg tro. Sund fornuft at blive hjemme.

   Slet
 2. Ja, pas på dig selv! Så forsøger vi at holde på hat og briller her i DK.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev ringet op om jeg ville passe Mosto idag... :-( Det var ellers ikke min plan at gå ud i det møgvejr, men nu blev jeg tvunget til både at hente og bringe vovsen. Jeg overlevede gåturen i stormen, men det var en noget heftig oplevelse.

   Slet
 3. Nej ingen grund til at lege helte, det er bare med at holde sig indendøre. ;-D

  SvarSlet
 4. Oppe nordpå i Holland var der vejralarm kode Rød, dvs slemt! Al togtrafik var indstillet. Har endnu ikke hørt nyhederne om hvor mange og meget der er kommet til skade.

  SvarSlet
 5. Jeg nåede hjem inden DSB lukkede ned, lige nu blæser det stadig en del, men det værste er ovre.
  God weekend hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigt! Ellers havde du måtte finde et hotel eller ven/familie du kunne overnatte hos...

   Slet
 6. Så er jeg med igen ☺.
  Jeg eeeeeelsker din lagkage, selv om farvestofferne måske ikke helt overholder diverse regler og forordninger, så er den bare så skøn. Da jeg så, at det er et par dage siden indlægget blev skrevet, så er resten selvfølgelig spist nu ellers ville jeg have sat meget stor pris på, at du havde sendt et lille stykke med TNT ☺☺.

  Jeg var ikke klar over, at I havde været uden forbindelse til omverdenen så længe, det er øv når nu dit job er afhængig af internetadgang. Vi skiftede selskab for 6 - 7 år siden og det endte også i drama og ingen telefon i 1 måned. Da Frank ringede og opsagde abonnementet sagde damen "De behøver ikke at bekymre Dem, alt er i orden", men det viste sig altså at hun derefter havde glemt alt og intet var i orden ☺☺☺. Eneste minus ved det hele er, at vi så måtte have nyt telefonnr. på fastnet telefonen og det nye kan jeg bare ikke huske, uanset hvor meget jeg prøver og jeg har efterhånden haft 6 -7 år til at øve mig.

  Du skrev om en melodi, der bare blev ved med at drøne rundt i hovedet på dig, jeg kunne ikke lade være med at klikke på linket! Og først kom der en reklame med den aller, allersødeste langhårede kat, der lå og slangede sig på en pc ☺ og så nåede jeg aldrig videre.
  Hav en god aften deroppe nordpå.

  SvarSlet
 7. Hej Annette,
  velkommen!
  Ja regnbuelagkagen er skøn at skue. Jeg har overvejet hvornår jeg kan lave den igen. Håber jeg snart bliver inviteret til sammenskudsgilde så jeg har en undskyldning for at lave den.

  Nu fungerer KPN som det skal, men jeg var også liiiige ved at insistere på at vi skulle gå tilbage til den gamle udbyder. Der er ikke så mange cafeer i Delft hvor man kan sidde og hænge og arbejde på computeren, jeg ved en hvor man kan sidde 1 time pr. indkøbt drikkelse/spiseligt, men der kommer studenterne og de kan være en smule trælse at høre på.

  Melodien der kværnede i mit hoved var reklame melodien fra Transavia: 'Happy'... jeg er sikker på du kender den fra TV.... åh nej...nu begynder den igen! ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Mai-Britt.
  Jeg er på vej til at flytte til Holland om ikke så vildt længe, og kunne godt bruge et par gode råd.
  Jeg flytter ind i et værelse i Utrecht og har stortset allerede adresse der, med planer om at læse efter sommerferien, men først have et arbejde til at betale udgifterne.
  Jeg kan læse mig frem til, at man skal have sygeforsikring osv., men hvordan og hvorhenne? Håber du vil hjælpe mig.
  VH
  Maria
  airam.on.fire@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria,
   jeg sender dig en privat mail. Jeg har først set din besked nu...

   Slet