lørdag den 12. oktober 2013

Happy

Kender du det når man bliver bidt af en sang som bare ikke vil slippe taget i én igen?! Jeg har en sang kværnende i hovedet dagen lang og synger den (falsk) igennem dagen ... denne plage vil jeg nu dele med familien Danmark...  det er på eget ansvar at du klikke på linket og hører den ;-) God fornøjelse...
Happy!


6 kommentarer:

 1. Nej, jeg tør ikke klikke! Jeg får meget nemt en melodi i hovedet, så jeg tror jeg springer over. Men det er nogle flotte gulerødder! Har lige købt en pose med rødbeder i mange farver. Sjovt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Melodien har kværnet i mit hoved i 3 dage nu.... det kan man blive skør af.
   Jeg køber nogle gange grøntsager til salat i forskellige farver fordi det er så pænt at se på i salatskålen.

   Slet
 2. Jeg siger som Nana - også jeg får nemt en melodi til at kværne i hovedet :-) Men det er et superflot billede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Man får da helt lyst til gulerødder synes jeg.
   Fornuftigt at holde sig væk fra denne melodi når man har det sådan...

   Slet
 3. Mon ikke de fleste af os kender det? Det værste er, at det for mit vedkommende ofte er en melodi, jeg egentlig ikke kan fordrage :-)
  Det var rigtig dejlige billeder af dine små kejserinder - især billedet af hende, der sover i Henks arme, er da aldeles skønt! Og nej: der er ikke noget skønnere og mere fredfyldt end sovende babyer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den her melodi er en landeplage lige nu, ikke at det gør mig noget men det kan såmænd hurtigt vende. Den er blevet landskendt hernede fordi et flyselskab bruger den i en TV reklame.
   Jeg fik endnu et sødt foto af kejserinderne idag; de ligger tæt ved siden af hinanden med hovederne sammen og sover sødt.

   Slet