lørdag den 11. maj 2013

En aftengåtur

Igår aftes trængte vi til at strække benene så vi besluttede, at gå over til Henks forældre og aflevere noget til dem. Med det ustabile vejr vi døjer med for tiden må man stille sig tilfreds med, at det i det mindste er tørvejr!
De bor lige i nærheden så gåturen er ikke så lang men hyggelig fordi vi går forbi en masse haver, alt er  sprunget ud... se bare her hvad vi så på turen:
Det er lidt svært at se i halvmørket, men det er en Guldregn der er sprunget ud.
Holdt i røde farver, dejligt.
En hel stribe lyserøde træer.
Grønt, grønt og hov... et rødligt træ...
Et lille træ hos svigerfamilien med små orangegule blomster der bliver til bær, og dem spiser fuglene...
Mosto i al sin magt og vælde... han stirrer forventningsfuldt på mig fordi der ligger en hundekiks i lommen og så spilder jeg tiden med, at fotografere istedet for at finde den frem til ham. Han savlede så han VIDSTE der var en lille godbid i min lomme.
Det var en dejlig lille aftentur. Også da vi gik hjem igen...

8 kommentarer:

 1. Det er fantastisk at se, at foråret er så langt fremme nede hos dig - hvor er det smukt! Her er magnolietræerne lige ved at springe ud og også de japanske kirsebær.

  SvarSlet
  Svar
  1. Magnoliaerne er ved at afblomstre. Jeg nyder også når de taber bladene for så er træet omkranset af de store hvide/lyserøde blade og er et skønt syn.

   Slet
 2. Så meget er ikke sprunget ud her endnu men det er meget på vej. Og så aflever da den hundekiks! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du sku' ha' set Mosto engang de var her til Flæskesteg, han må ikke få svinekød for så får han dårlig mave, men duften var ved at ta' livet af den stakkels hund... han savlede og stod ude i køkkenet og snusede på køkkenbordet. Så kom jeg ud og gav ham en skål med vand... han stirrede på vandet og op på mig som om han tænkte: VAND?! Det ka' du da ikke mene! Siden har han ikke været med til spisning for det er jo nærmest tortur...:-)

   Slet
 3. Herlig aftentur! Det er virkelig en nydelse at se det ene efter det andet folde sig ud med de flotteste farver :-) Det ser ud til at hollænderne går meget op i deres haver og i at pleje dem? Eller er det et tilfælde? ;-)
  Rigtig god søndag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haverne er jo ikke så store her så der skal lægges en del fantasi for dagen for, at få noget ud af haven. Har set nogle helt fantastiske baghaver med mini sø med fisk og alt muligt andet sjovt. Her er mange havecentre synes jeg, så jeg tror det er en hobby og glæde for mange.
   God søndag til dig også.

   Slet
 4. Dejligt med en aftentur, men få nu afleveret den hundekiks.. De øjne er da ikke til at stå imod.. :-)

  SvarSlet
 5. Bare rolig; han fik en 2-3 stykker... Vi ska' snart passe ham så skal vi nedstirres af de bedene øjne: 'Ka' I da nænne det'... ;-D

  SvarSlet