lørdag den 5. maj 2012

Blomstermarker i Holland

Når man om foråret kører på landevejene i Holland, i provincen Noord Holland, kan man være heldig at se marker fulde af blomster. Man vil også se flere fejl parkerede biler og mennesker med kameraer tosse omkring uden sans for, at der er trafik de skal passe på...
Det overgår altankassen...
Og sådan bliver det ved... især omkring Lisse hvor Keukenhof ligger. 
Det er da ikke så ringe endda, vel?!

4 kommentarer:

 1. Nej, det er bestemt ikke ringe og jeg bliver aldrig træt af at beundre de skønne farver. Vi har et par enkelte marker hernede, mellem Roosendaal og Bergen op Zoom, men slet, slet ikke i den størrelsesorden som ved Lisse. Fantastisk syn!

  Det er gribende beretninger, som din svigerfamilie har fortalt, jeg har hørt lignende har jeg hørt fra Franks onkel og tante, der fra Breda måtte flygte mod syd.

  Selv om vi selvfølgelig godt kender årsagen, er det alligevel mærkeligt at tænke på den store forskel der var mellem Danmark og Holland under 2. verdenskrig.

  Min morfar og mormor havde også en hollænderdreng Walter, der kom til Danmark for at blive "fedet op" efter krigen. Walter blev ved med at komme til Danmark, mens min morfar og mormor levede, også sammen med sin kone, da han blev gift. Da jeg flyttede herned, tog jeg kontakt til ham og vi er i den heldige situation, at vi i dag kan regne Walter og Gre for nogle af vore bedste venner. Ud over, at det er dejlige mennesker at være sammen med, så har jeg det også godt med, at Frank via Walter kan høre om livet i min familie tilbage i tiden.

  Det var vist alt for denne gang. Jeg er i gang med at sy gardiner til det ene hold bonusbørn og de driller....Grrrrrrr.

  Hav det rigtig godt deroppe nordpå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor skønt at du har kontakt med Walter!! Det er da helt rørende!

   Sy gardiner... det er ikke min yndlings beskæftigelse. For mig ville de drille allesammen og hele tiden ;-)

   Håber I har bedre vejr i det sydlige end her!

   Slet
 2. Skønne billeder - det må være fantastisk at opleve Holland her om foråret med de mange blomstrende marker.

  SvarSlet
 3. Det er det også! Det er et overvældende syn med blomstermarkerne!!

  SvarSlet