torsdag den 15. september 2011

Jeg søger job...

Idag blev det slået fast, at jeg trænger til at få mig et arbejde og komme lidt ud af huset. Jeg går for meget alene omkring og har behov for, at se andre mennesker, få nye input osv.
Jeg arbejder hjemmefra med mit lille kagefirma "De Deense Zoetekauw" og arbejder ca 1½ time på nettet med danske kunder for et hollandsk firma.
Det var følgende oplevelse der slog hovedet på sømmet:
Idag da jeg sad og lagde rent vasketøj sammen fik jeg den strålende idé, at der trængte da til at blive ryddet op i Henks kommodeskuffer. Så da alt tøjet var foldet gik jeg igang med at farvekoordinere hans underbukser, lægge dem i stakker efter hvad slags det var osv. Derefter tog jeg fat på sokkeskuffen og blev noget overrasket over, at 1 person kan eje så mange par sorte sokker i forskellige kvaliteter. Nu får han ganske vist sorte sokker fra politiet, men alligevel! Politiets uniformssokker er uldne og lette at genkende for skostr. er broderet ind i kanten: 43-45. For ikke nogen skal være i tvivl om hvordan man bruger dem og ifører sig dem har de også broderet et R eller L i tåen så brugeren ikke ta'r fejl. Og det er de samme mennesker vi overlader landets fred og sikkerhed til... Henk påstår nu at sokkerne er lettere fodformede, men jeg har dog grebet fjollerikken i at iføre sig 2 venstresokker men så påstår han også at han går skævt!  Nå, men hans ca 100 par (!) sorte sokker blev sorteret efter slags; politisokker i en bunke, til venstre i skuffen, de uldne sportsstrømper til vinterbrug bagerst for ellers finder han på, at tage dem på selvom det er for varmt (hollændere KAN ikke finde ud af, at klæde sig på efter årstiden!) og så sveder han og alle vinduer skal åbnes... de kulørte Mads Christensen sokker (gaver fra Danmark) i højre side og de grimme allerallerbagerst.  Mens jeg var optaget af, at folde sokker og sortere dem opdagede jeg, at Henk havde vasket nogle af sine uldsokker ved for høje varmegrader så de nu minder lidt om filt. Gad vide om han overhovedet kan få sine fødder i?!
Så I kan nok se at den er gal med mig... Hvem i alverden bruger tid og energi på den slags... Så nu har jeg søgt et lille deltidsjob i en forretningskæde hernede; HEMA, de søger en deltidsmedarbejder i butikken der ligger på den anden side af gaden. Det vil helt klart også forbedre mit hollandske... men netop sproget er måske med til, at jeg ikke vil få jobbet. Nu ser vi... men ud af huset skal jeg altså før jeg begynder at rulle toiletpapiret af og stryge det for, at rulle det tilbage på rullen igen...

3 kommentarer:

 1. Hej med dig, først og fremmest tak for en dejlig tur til Zeeland. En provins, som jeg også holder meget af at komme i, den minder lidt om Nordjylland, hvor der er plads til det hele ☺.
  Jeg må indrømme, at jeg har gjort lidt indkøb i Veere, især i starten jeg var hernede, selv om jeg godt var klar over, at prisen lå i overkanten, så var det ting, som jeg havde kigget efter i lang tid uden at finde dem og pludselig stod de der i en lille turistby ☺.

  Jeg kan godt se, at den er gal med dig ☺. Men på den anden side set, der er styr på både sokker og underbukser nu ☺.

  Sjovt nok, så har jeg gennem det sidste halve års tid gået og tumlet lidt rundt med samme tanker, som du nu har. Da jeg stoppede med at arbejde for ca. 2½ år siden, da havde jeg behov for ro, ro og atter ro, da arbejdstiden på jobbet som jeg forlod mest lå omkring 60 - 65 timer plus 45 km. transport hver vej, hvilket nemt kunne tage 2 timer i myldretiden. Jeg havde sådan set regnet med, at jeg skulle forblive hjemmefræsende husmor for altid, men efterhånden så mærker jeg en piblende uro, jeg skal ud mellem andre mennesker, jeg vil bruges og jeg vil yde. Det er altså ikke helt nok at vaske, stryge, cykle på biblioteket og passe naboernes hund. Der skal ske noget! Så jeg kan rigtig, rigtig godt sætte mig ind i dine tanker.

  Kan du nu have en rigtig god solskinsdag.

  SvarSlet
 2. Mens vi vandrede rundt i naturen i Zeeland tænkte jeg på, at der er flere steder i danmark hvor naturen er ligeså vild og stor som her. Nordjylland var et af mine bud... så jeg havde ret!

  Mht til et arbejde har jeg endnu intet hørt fra Hema... så det regner jeg ikke med bliver til noget. Det var såmænd også kun fordi det ligger mindre en 5 min. gang herfra og det var deltid. Jeg finder nok et lillebitte deltidsjob et andet sted. Indtil da holder jeg hænderne på ryggen så jeg ikke går amok i strygning m.m. :-D

  SvarSlet
 3. Det er egentlig sjovt, at det lige præcis er Hema, du har søgt job i ☺.
  Da jeg flyttede til Holland, boede vi ca. 1 minuts gang fra en Hema og vi gik altid igennem forretningen i åbningstiden, for at komme til gågaderne. Jeg kan huske, at jeg sagde til Frank, der vil jeg gerne arbejde.
  Men i de nærliggende Hema´er søger de aldrig personel (det må være et godt tegn) og jeg orker altså ikke en lang transporttid længere (det er jeg blevet for gammel til ☺ ☺ ☺).
  Held og lykke med jobsøgningen.

  SvarSlet