fredag den 14. juni 2013

Sidste nyt herfra...

2 blogindlæg i løbet af 'No Time'... man sku' da ikke tro jeg havde andet at lave idag... ;-)

Henk har bestået sine 2 eksamer. Han fik hvad der svarer til et dansk 10 tal og ærgrer sig over, at havde han haft en fejl mindre havde han fået 11... Jeg synes det er flot med 10 (altså efter den 'gamle' skala, men det har du vel regnet ud.) så jeg gav ham en buket blomster fordi han er så dygtig:

Vores svigerdatter venter tvillinger, 2 piger som helst ikke skal komme før tiden. Hun er i 32. uge, og pigerne er ca 42 cm nu og burde kunne overleve hvis de finder på at dukke op før tid. Hun har haft plukveer og været inde og blive checket en ekstra gang for, at sikre at de bliver hvor de er. Det er besluttet at hun skal føde 3 uger før termin, så det bliver altså midt i Juli... der er ikke så længe til og juhuuu hvor vi glæder os!
Her sidder de alle 3 og nyder en kølig drink i varmen (i sidste uge...) Hun er forbavsende lille i betragtning af, at der er 2 børn inde i mørket.
Så har Henks yngste datter annonceret at hun er gravid igen...  til nytår er der hele 9 børnebørn! Sikken en flok. Hun håber på en pige da de allerede har 2 drenge. Foreløbigt er der 5 drenge og 1 pige, så det vil da ikke gøre noget med et par tøser mere i flokken så drengene kan få kam til deres hår ;-)

10 kommentarer:

 1. tillykke med Henks flotte eksamen! Hvor er det spændende, at I snart får to børnebørn mere - og til nytår har hele 9!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, han er dygtig!
   Det er da helt vildt med alle de børnebørn. Har sagt at til næste forår skal vi fotografere mine svigerforældre med alle deres børnebørn og oldebørn... Det skal nok være med vidvinkel kamera ;-)

   Slet
 2. Tillykke ti Henk, jeg synes det er flot st få 10.. :-)
  Jeg forstår godt I glæder jer, dels til flere børnebørn, men også til et sæt tvillinger, det bliver nok både hårdt og spændende.
  Og tak for overnatningstip i Holland. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skal blive sjovt med tvillingerne, de ser vidt forskellige ud på scanne billederne.

   Slet
 3. Tillykke til Henk, et 10 tal er da flot, og det bliver spændende med et sæt tvillinger. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er vant til høje karakterer derfor ærgrer det ham 'kun' at få et 10 tal. Han skal bare klappe i skal han!

   Slet
 4. Tillykke med din dygtige mand :-)
  Hold da op, for en flok I er ved at samle jer - tvillinger lyder dejligt.
  Jeg kan lige se det for mig: hvis I er samlet en jul, vil I slet ikke kunne se træet for bare gaver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en idé om at der såmænd nok kommer flere børn, i hvert fald 1 til så vi kommer op på 10, det er jo også et dejligt rundt tal.
   Mine svigerforældre har 3 børnebørn mere udover Henks 4 børn, så der kan der vel også forventes en flok børn fra... Vi skal snart leje festsale for at holde familiemiddage ;-)

   Slet
 5. Tillykke med den flotte eksamen, jeg synes også at han havde fortjent blomster.

  Det er noget af en børneflok, du bliver oma til. Jeg håber ikke, at de alle forventer store fødselsdags- og julegaver ☺. Hvor bliver det spændende, når alle af og til er samlet.

  Regnvejrshilsener hernede søndenfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der skal en del gaver til...
   Vi har lige købt de mest nuttede små mini-cowboybukser i V&D til tvillingerne med et par striktrøjer fra HEMA, de bli'r noget så smarte de 2 små tøser.

   Slet