lørdag den 29. juni 2013

Monsteret der blev væk!

Min mor er på besøg lige nu, vejret er ikke just til lange spadsereture så jeg måtte lokke Henk til, at køre os et eller andet sted hen. Så kom jeg i tanke om den lille landsby 'Monster' der ligger i nærheden af Hoek van Holland, vi kørte igennem for noget tid siden og husene der pyntede begge sider af vejen var noget så interessante at se på, så der ville vi gerne hen og denne gang havde jeg begge kameraer i tasken. Vi kørte afsted, men da vi kom til vejen der fører til Monster var der omkørsel pga vejarbejde. Nåh så kører vi da bare en anden vej sagde Henk og drejede af... men den anden vej var også spærret, 3 vej ligeså. Hmmm... ingen veje fører til Monster i disse dage så vi gav op og kørte hjemad. På vejen hjem kom vi forbi et mega ( burde vel næsten sige 'monster') byggemarked, Henk mente han mangler et par skruer (og jeg var da helt enig...) så vi kørte ind og gik en rundtur. Vi gik ind i plante afdelingen og jeg fik øje på dette monster af en kaktus:
Og så var det jeg kom i tanke om en skør vittighed jeg engang læste i en avis. Avisen havde Frø vittigheds konkurrence og denne var på top 10 listen:
"Et ægtepar kom kørende på landevejen på vej på sommerferie. Pludselig hoppede en kæmpe frø ud foran dem på vejen og manden måtte bremse voldsomt op for ikke at ramme den. De stod ud af bilen og løb hen til frøen, samlede den op og børstede den af og så den efter for skrammer. Pludselig begyndte frøen at tale; 'Jeg er en trylle-Frø, og fordi I reddede mig og var omsorgsfulde skal I få 3 ønsker opfyldt', 'Nææh, sagde konen, 'så ønsker jeg at min kaktus derhjemme vokser sig stor og stærk mens vi er på ferie'. 'Op i røven med din kaktus' sagde manden vredt... og så var der kun et ønske tilbage'.

6 kommentarer:

 1. haha, ja man skal passe på med hvad man ønsker sig. ;-D

  SvarSlet
 2. Hihi, sikke en skøn vittighed - ja, man skal passe på med, hvad man ønsker sig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den vittighed har brændt sig godt fast for det er MANGE år siden jeg læste den i Søndags-Berlingske. Vi grinede godt af den igen i byggemarkedet ;-)

   Slet
 3. Hahahaha!!!!!!! Ja, det kan jo let gå galt med de ønsker.
  Det er altså bare så synd, at vejret arter sig som det gør lige nu, hvor din mor er på besøg. Ja, egentlig er det vel altid synd for os med det møgvejr. Men jeg håber og krydser fingre for, at meteorologerne har ret i deres forudsigelser for weekenden.

  PS. Ideen med bannere er god, rigtig god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret skifter og skifter... men idag var det dog varmt, solrigt og skønt. Desværre har min mor arvet min virus... så nu må vi pusle om hende istedet for at rende rundt på gaderne og te os.
   Jeg håber du får en rigtig rigtig god weekend med godt vejr og masser af gode venner/familie på besøg. God fornøjelse!

   Slet