onsdag den 5. juni 2013

Når vejret er godt

Foråret hernede har været hundehamrende koldt, vådt og blæsende...UF! Nu er der pludselig kommet sol og lidt varme så vi drøner ud for, at opleve lidt forsommer og håber det ikke bliver sidste gang vi kan det i år. Salget af ferierejser til de varme lande går efter sigende strygende og jeg må indrømme, at vi da også har kigget på det længselsfuldt.
Vi har besøgt vores gode venner Hjortene og Gæssene De synes om at spise gulerods toppe og andet af den art.

Vi har passet Mosto, han er blevet gammel og gider dårlig nok gø af fremmede der kommer i nærheden af vores dør, desuden har han ondt i hoften som jo er et problem for Schæfere. Meget synd for ham og jeg frygter hans dage er talte.

Jeg har fået ny tlf. en smartphone som jeg ikke ka' finde ud af og egentligt heller ikke gider finde ud af... til Henks store undren.  Men et par ting er da lykkes for mig: Wordfeud og PIP Camera og det har jeg meget sjov ud af.
Se bare her; Mosto i et glas... Tænk på de sjove muligheder der er. Jeg har taget flere billeder som jeg nu vil trætte jer med...


Er det da ikke bare sødt?! Der er mange muligheder.
Idag skal dagen gå med at sidde på altanen og læse og nyde det gode vejr!

8 kommentarer:

 1. Wauw, som du kan. Der er mange gode ideer at arbejde videre med.
  Jeg kan fint sætte mig ind i din manglende interesse, da vi begge sidste år skulle have nye mobiler, blev vi enige om at jeg skulle bestille først og så kunne Frank se om den også var noget for ham. Da kassen i 3 uger stadig var uåbnet (jeg havde bare ikke lyst, den gamle mobil var jo udmærket ☺), kunne Frank ikke holde sig væk fra den længere. Han tog den i brug og sagde, at så måtte jeg bestille en anden ☺ ☺ ☺.

  Hvor er det vildt fedt med det gode vejr. Jeg skal til internisten d. 12 og cykler, cykler og cykler igen for at stille ham tilfreds (og mig selv selvfølgelig også ☺). Nyd eftermiddagen på altanen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nød det gode vejr så meget at jeg nu er solskoldet... jeg er en tumpe!
   Jeg har meget fornøjelse ud af at spille wordfeud med veninder i Danmark. Der er iøvrigt også en app der hedder 'whatsapp' som er gratis chat! Det er da billigere end de mange sms' jeg sender mod Danmark.
   Utroligt at du får cyklet så meget. Må da vist se at komme igang selv!

   Slet
  2. Ja, whatsapp bruger jeg også.
   Lad os nu se, om cykleriet holder ved efter den 12 ☺ ☺. Jeg har haft en periode, hvor jeg ikke kunne kontrollere blodsukkeret, enten var det kanonhøjt eller utilladeligt lavt og cyklingen hjælper med at holde det i skak.

   Slet
 2. Fedt at det gode vejr endelig er kommet.. Den app skal jeg da lige ha kigget lidt på.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den app er ret sjov at lege med og børnebillederne bli'r skønne!

   Slet
 3. Det er dejligt at det er blevet varmt, og sjove billeder. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har sukket efter sol og sommer så nu skal det nydes før det forsvinder igen!

   Slet
 4. Sikke nogle dejlige billeder! Jeg kan sagtens sætte mig ind i din manglende interesse for din nye telefon - her hos os er håbløst gammeldags, når det gælder mobiltelefoner :-)

  SvarSlet