torsdag den 20. juni 2013

Pyh det er lummert

Idag er det noget så lummert og Henk ligger i sengen og er syg! Det er en sjælden ting at han har lagt sig syg (naturligvis på et par fridage det kan jo ikke være anderledes) og han lider i stilhed med feber og lummervarme. Altandøren står på vid gab i soveværelset, men lige lidt hjælper det. Pyh... jeg frygter at jeg ligger der om et par dage. Den slags pjat har jeg ikke tid til.
Jeg listede ind for at se til ham, han sov fredeligt så jeg fortsatte videre gennem soveværelset og listede ud på altanen. Vores blomster står godt nu.
Vi har en altankasse hængende under soveværelses vinduet med små blomster i dvs de var små da vi plantede dem, nu er de blevet store og iih hvor er de farvestrålende og søde!På nedløbsrøret, som er gråt og grimt, har vi hængt et par potter med farvestrålende blomster i. Overvejer at købe et par potter mere dertil fordi det da er noget kønnere end røret!


En krukke med øko  krydderurter...UHM! Der er plads til en urt mere... hmmm hvad skal det være? Mynte?
En krukke med hvide buket roser og lavendel, det holder lusene væk fra roserne og ser sødt ud.

Og så en lille vits om varmen som Henk sendte mig igår:
Hahaha!!

8 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring med Henk - jeg håber, du undgår at blive smittet. Hvor er det smukke blomster, I her!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Jeg ville ønsker vores altan var lidt bredere så jeg ku' proppe lidt flere krukker med krydderurter og blomster ind...

   Slet
 2. God bedring til Henk, du må holde afstand så du ikke bliver smittet.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg har gjort hvad jeg kan men her til aften synes jeg, at der er lidt i halsen... håber ikke det er sandt!

   Slet
 3. Blomsterne er et smukt syn. Selvom det tordnede hele natten er det stadig lummervarmt her på øen. God bedring til Henk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ska' du ha'. Åh hvor jeg håber det vil tordne så der kommer lidt luft. Mit hår kruser i al den fugt, men det er selvfølgelig det mindste problem... ;-)

   Slet
 4. Nu har I forhåbentlig fået renset luften, og Henk er rask eller i hvert fald i bedring.
  Flotte blomster - der kan være rigtig meget på selv en lille altan.
  Du spurgte, om du skulle have mynte ... jeg ville ikke kunne leve uden frisk rosmarin og salvie, men vi behøver jo ikke at have samme smag - go mynte er i øvrigt godt til utrolig mange ting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Luften er blevet renset og her virker køligt nu, det er en stor lettelse!
   Jeg kan også godt li' rosmarin men synes den har en tendens til, at blive så stor, det er vel en busk? Så skal den ihvertfald ha' sin egen krukke og det ku' da godt lade sig gøre!
   Jeg kan godt li' en håndfuld krydderurter i salaten og der er mynte en interessant detalje. Jeg sidder og bliver inspireret til, at have flere krukker med krydderurter. En med de søde som citronmelisse og citrontimian, en med dem der passer til salat og en der passer til varme retter... :-P Og de uundværlige hvidløg i en 4. krukke... du godeste, det bli'r en køkkenhave! :-)

   Slet