tirsdag den 21. maj 2013

Dna'er og kager

Det rimer! :-D
Imorgen ska' Henk tage DNA prøver til han er blå i hovedet. 2 gange om måneden er der DNA dag hvor rigtig mange dømte har modtaget en 'invitation' til, at komme og blive gnedet med en vatpind ind i munden af politibetjente som er uddannet til, at gøre det rigtigt. De skal jo helst ikke blande DNA...   De er ca. 8 der arbejder fra 7:30 til ca 17:30 for at få så mange kørt igennem som muligt. De skiftes til, at ha' kage med og imorgen er det Henks tur. Det er faktisk meget tit Henk får kage med så de andre ææælsker bare når han er sat på skemaet. 

 Jeg havde en bk hindbær som jeg ville bruge, og det passer fint med chokoladekage synes jeg. Så jeg fandt en gammel håndskreven opskrift frem på min søsters chokoladekage.

En af hemmelighederne ved den kage er, at man skal piske til det ligner flødeskum; ca 10 min.


Jeg hældte dejen i formen, trykkede hindbærrene lidt ned, dryssede hakket chokolade over 

Den lignede et månelandskab da den var bagt

 Det ku' vi jo ikke ha' så jeg pyntede den så farvestrålende som muligt.

4 kommentarer:

 1. Åh hvor ser det dog lækkert ud - jeg kan godt forstå, at Henks kolleger ser frem til, at han er på vagt :-)

  SvarSlet
 2. Bare han ikke bli'r fyret med alle de kalorier jeg sender med på arbejde... haha ;-)

  SvarSlet
 3. De kager, de kager.....åhhhhhhhhh. Nå pyt, jeg har lige syndet med et lille stykke mørkt chokolade ☺.
  Jeg har lige læst dit indlæg omkring fornavne, det fik mig straks til at tænke på, at jeg tror, at jeg ind i mellem har stavet dit navn forkert. Hermed stor undskyldning for det ☺. Hvad jeg egentlig vil skrive er, at jeg kan godt fortælle dig, at jeg i starten af min slægtsforskningskariere hernede havde problemer, for alle kendte tante, faster osv. under kaldenavnet, men hvad hun egentlig hed rigtigt, det var ved fjernere slægtninge totalt gået i glemmebogen, det tog tid, lang tid at finde personerne under deres rigtige navn. Det hænder stadig, at jeg må have fat i Frank for at høre hvad kaldenavnet nu egentlig er en forkortelse af.
  Skøn udflugt med børnebørnene, vi skal have lille Merijn på weekend næste weekend, det er jeg meget spændt på. En fortsat god søndag til jer deroppe nordpå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nu altså det er værre at få mit navn stavet forkert på officielle dokumenter! Som f.eks afgangsbevis fra skoler og kurser m.m.
   Synes du ikke også det er forvirrende at der kun er et ord for kusine/niece og fætter/nevø?! Og Oma/Opa uanset om det er fra far eller mor...

   Slet