onsdag den 18. juli 2012

Kan vejret være værre...

I London siger de at der er det værste vejr siden 1860...jeg ved ikke om det er det samme her, for jeg synes også sommeren sidste år var åndssvag!

 

Igår bagte jeg en chokoladekage:
 http://bloggerenfraholland.blogspot.nl/2011/10/supernem-chokoladekage.html  (jeg tilsatte kokos...)
Idag ligger jeg på sofaen med en bog jeg erhvervede mig sidst jeg var i Danmark: Camilla Ceder's 'Frosne Øjeblikke' (købt på bogudsalg, fik 4 skandinaviske forfattere...jubii)
Indimellem læsning og kagespisning lytter jeg til vinden der river i alt ude på altanen.
Igår morges besluttede vi os for, at trodse møgvejret og spise morgenmad ude på altanen, det var første gang i år. Man er vel viking... eller noget der ligner -  ihvertfald indimellem! Vi sad der ikke så længe for kaffen var ved, at blæse ud af kopperne og min sidste kvarte kop gik til spilde fordi den blev iskold inden jeg fik den hældt indenbords. Ak ja, vi forsøgte da i det mindste.
Henk har ferie fra d. 26 juli. Min ferie begynder et par dage senere. Det første vi gør er at gå ud og købe regnsæt så vi kan komme ud af huset uden at drukne.  Jeg VIL gå tur på stranden om jeg så skal ha' bundet en snor om benet så jeg ikke flyver væk!
Billederne er skamløst hugget på internettet!

4 kommentarer:

 1. Uha det lyder ikke som godt vejr hos jer.. Jeg vil nu heller ikke sige vores sommer har været imponerende til nu, men der har nu også været mange OK dage, vi har bare ikke haft de der lange perioder med sol fra morgen til aften, hvor man helt glemmer der er noget der hedder overtøj og lukkede sko.
  Håber I får lidt fornuftigt vejr i jeres ferie, eller må I klæde jer efter det vejr I får.. :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder helt helly-hansen reklame agtigt! Men det er jo sandt. Vi gider da ihvertfald ikke side hjemme og glo TV i ferien!!
  Jeg tror jeg skal forsøge at sende en invitation til solen til de 2 første uger i august!!

  SvarSlet
 3. Her er vejret ikke meget bedre, men ind imellem har vi dog dage med sol og varme. Vi må prøve at få det bedste ud af det med gode bøger, lækre kager og smarte regnsæt til at højne humøret :-)

  SvarSlet
 4. Ja du har så evigt ret! Jeg ligger med næsen i min gode bog så meget som muligt. Kagen er spist men overvejer at afprøve din opskrift på pisket skummetmælk på bær... problemet er bare, at jeg så skal bevæge mig ud i det ækle vejr for, at købe bær og skummetmælk... luksus problem ;-)

  SvarSlet