mandag den 23. juli 2012

Amerikansk morgenmad på altanen

Pludseligt vejrskift fik os til, at spise morgenmad på altanen. Vi slæbte en EL-stegepande ud på altanen og gik så igang med at stege bacon, æg og amk. pandekager. Jeg er sikker på, at naboerne har savlet. For at gøre det bare en lille bitte smule sundt blendede jeg en hel ananas, galia melon, 2 appelsiner og 1 mandarin so vi drak til. Resten af saften hældte jeg i ispindeformene og kom dem i fryseren for det gode vejr siges, at holde lidt endnu og så er en is af den slags dejlig forfriskende.
Der var ingen af os der orkede at spise frokost!
Jeg glemte at tage fotos så optaget af at spise var jeg... ;-)

2 kommentarer:

 1. Det lyder meget, meget lækkert! Dejligt at I også har godt vejr nede hos dig i øjeblikket. Jeg har aldrig prøvet at lave amerikanske pandekager, men du giver mig lyst.

  SvarSlet
 2. Da jeg boede i USA lavede vi dem med gær, men den opskrift jeg har nu (southern living kogebog...bryllupsgave fra amk. veninde) er med natron og bagepulver. Opskriften til en ½ portion (riiiiigeligt til 2 personer!!) er som følger:
  2½ dl mel (jeg blander alm. og spelt)
  1 tsk med TOP bagepulver. ½ tsk natron. lidt salt. 1 spsk sukker. 1 æg. 2½ dl Mælk. 0,75 dl olie.
  Bland det tørre sammen, bland det våde sammen og rør det i det tørre stille og roligt, kun til det lige er blandet. Ikke piske.
  Brug kun lidt fedtstof ved stegning. Når du har hældt en grydeskefuld dej på panden, de skal være tykke. Når der begynder at komme små luftbobler i overfladen er de klar til at blive vendt. Voila... Nyde!
  Velbekomme :-P

  SvarSlet