onsdag den 14. august 2013

Blog nr. 200

Og den skal handle om... ingen ting specielt! Men bare lidt sjove fotos fra hverdagen, min nye hverdag med hund. Det er utroligt hvad jeg kommer fordi på mine gåture med Mosto.
Det første foto er liljer i den sarteste fine lyserøde farve jeg nogensinde har set. De er noget så yndige! Og det her er blot et bundt købt i et supermarked til 4 € = ca. 30 kr.
Ak ja die Mosto... 
Her står han og nyder vores gode udsigt og tænker sikkert på hvornår mon vi skal ud og gå tur igen for nu er det miiiiindst en halv time siden sidst!
Hollænderne sætter kunst op alle tænkelige (og utænkelige) steder...her er det 2  cement sofaer med mosaik på der står på en lille bitte plads foran et par striber rækkehuse. Skøn idé!
I den lokale rundkørsel som er en mega fejl, har kostet et par millioner euro og koster jævnligt trafik ulykker fordi cyklisterne har forkørselsret i begge retninger dvs at man må køre i begge retninger rundt i rundkørslen på cykel! Nå, men bortset fra at den er pyntet med en ko, så er der også et hav af blomster. Den her vilde orange lilje er en af dem. Jeg synes den er skøn!De sku' jo nok snarere ha' været røde så man ikke ka' se blodet fra de mange ulykker.
FIND HOLGER:
Jeg går tit tur med Mosto på en cykel/gangsti med en masse natur. Der er en lille sø hvor der er forskellige fugle. Her er det en hejre...

 Mr. Moley.... ;-)
Den her KÆMPE muldvarp kom vi forbi i byen Best som ligger i provinsen Brabant. Måske forsøger de at skræmme muldvarpene væk....
Det var blog nr. 200... tak fordi du læser med!

6 kommentarer:

 1. Tak for turen og hvorfor laver man ikke cykelstien om så der kun kommer cyklister i en retning, jeg turde da slet ikke som cyklist køre ud i sådan en rundkørsel. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig forstået hvorfor der er en rundkørsel i første omgang! Henk siger der var rundkørsel der for mange år siden. Så lavede de det om til et alm. lyskryds men cyklister kører jo tit over for rødt og laver ravage,, derfor ville de så ha' en rundkørsel igen for, at lefle for de borgere der ikke overholder loven. JEG synes de istedet sku' stille et par betjente i en 2-3 ugers tid og gi' bøder til alle der bryder loven... det er åbenbart så'n mange lærer at trafikloven skal overholdes. Når de ER kørt ihjel er det jo for sent at lære noget som helst.. hømf...som du kan høre er det et emne der ærgrer mig ;-)

   Slet
 2. Sikke en dejlig tur du tog os med på, Mai-Britt! Men det er trist, at jeres lokale rundkørsel er så farlig og slet ikke gennemtænkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke regne ud hvorfor den åndssvage rundkørsel er lavet! Den er noget så uhyggelig at køre igennem i bil fordi man skal se i alle retninger 17 gange før man tør køre... og for at gøre ondt værre så kører der også sporvogne igennem :-(

   Slet
 3. Tak for turen. Sjovt at der er så meget kunst alle vegne, men ikke sjovt at I skal leve med en farlig rundkørsel! Mærkeligt at man ikke har lavet den om!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi snakkede om den i familiens skød i søndags; Alle almindelige mennesker mener at den da må ændres igen! Hvorfor lokalpolitikerne ikke synes det er altså ubegribeligt. Jeg har kun kørt igennem på cykel et par gange... det er uhyggeligt!

   Slet