søndag den 27. april 2014

Bryllupsdagschokoladekage...

Pyh for et langt ord til sådan en lille sød kage...

Vi har været gift i 7 år og som sædvanligt gad jeg ikke fejre det. Jeg fik også standset Henk i at hente en tvangsbuket til mig... tvangsbuketter gider jeg bare ikke! Valentinsdag m..m. kan rende mig! Næh, så hellere en uventet buket når ånden er over ham.
Nå, men det var nu ikke lige det jeg ville kede dele med Blogland.
En af Henks kollegaer fandt ud af, via Facebook, at vi havde 7 års bryllupsdag og skældte Henk ud over, at han ikke havde fortalt ham det for de var på arbejde sammen på selve dagen. Jeg synes det er morsomt at en stor (og MEGET stærk) politimand går op i den slags, så jeg besluttede mig for at Henk skulle have kage med næste gang han havde vagt med kollegaen. Det blev så i dag. Så i går bagte jeg en chokoladekage, lavede chokolade-vanilje creme og lagde dem sammen men en masse jordbær. Vitsen i kagen er at den er hjerteformet, pyntet med hjerter og et 7 tal... Intet af det så Henk ikke før han slæbte af med kagen. :-)
Man kan købe en færdiglavet chokoladekage i supermarkedet, skære den igennem, lægge chokoladecreme på. Jeg lavede faktisk en vaniljecreme som jeg rørte kakaopulver ud i så den blev til chokoladecreme, men i mangel af andet kan man vel også smøre Nutella på, og så ellers lægge en masse friske jordbær på, eller hindbær ville nu også gøre sig!
Mums, den var lækker. Det ved jeg fordi jeg bagte nemlig 2. En til Henk og en til det lille hjem...

12 kommentarer:

 1. Mums.. Lækker kage. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-P den er god! der er stadig et lille stykke tilbage...endnu da ;-)

   Slet
 2. Den ser også lækker ud! - Og meget bryllupsdagsagtig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg havde faktisk overvejet at bage en "red velvetcake" der er knaldrød indeni og så dække den med chokoladecreme så det var en overraskelse når man skar i den. Nå... det bliver næste gang.

   Slet
 3. Det ser vel nok lækkert ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var den også og kollegaerne blev glade, så det var jo godt.

   Slet
 4. "Tvangsblomster" - godt ord! Jeg vil også meget hellere overraskes og have blomster i utide.
  Men tillykke alligevel med de syv år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver noget så glad for et lille bundt roser (eller andet) fra supermarkedet som han lige synes jeg skulle have da han var nede og handle ind...

   Slet
 5. Blomster på bryllupsdagen er heller ikke noget der bliver brugt her i huset. Det er sket en enkelt gang på 37 år. Jordbærkager er altid godt og din er vist ingen undtagelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk kan kvinden vel lige så godt give manden blomster, ikk'?! Her i huset er det mig der sørger for, at vi altid har friske blomster i huset, men nogen gange vælger vi i fællesskab.
   Jeg giver dig helt ret i, at jordbærkager er altid en god ting!

   Slet
  2. Faktisk kan kvinden vel lige så godt give manden blomster, ikk'?! Her i huset er det mig der sørger for, at vi altid har friske blomster i huset, men nogen gange vælger vi i fællesskab.
   Jeg giver dig helt ret i, at jordbærkager er altid en god ting!

   Slet
  3. Faktisk kan kvinden vel lige så godt give manden blomster, ikk'?! Her i huset er det mig der sørger for, at vi altid har friske blomster i huset, men nogen gange vælger vi i fællesskab.
   Jeg giver dig helt ret i, at jordbærkager er altid en god ting!

   Slet