tag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post2200057579626475955..comments2023-07-25T06:21:07.777-07:00Comments on At bo i Holland: Så er det tid til henkogning.Mai-Britt, den danske slikmundhttp://www.blogger.com/profile/07439679399548141714noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-80651643460795857912013-09-20T01:11:37.572-07:002013-09-20T01:11:37.572-07:00Hahaha jah, det snød lidt :-D
Brombær har jeg alle...Hahaha jah, det snød lidt :-D<br />Brombær har jeg allerede lavet tidligere, men æbler og blommer ku' være lækre. Rønnebær har jeg aldrig tænkt over at man kan sylte. Jeg troede de var sure for det siger ræven jo?! ;-)Mai-Britt, den danske slikmundhttps://www.blogger.com/profile/07439679399548141714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-31366974567517598822013-09-20T01:09:17.864-07:002013-09-20T01:09:17.864-07:00JA! Godt med lidt sympati!! Tak for det ;-) JA! Godt med lidt sympati!! Tak for det ;-) Mai-Britt, den danske slikmundhttps://www.blogger.com/profile/07439679399548141714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-51058731548136933942013-09-20T01:07:13.493-07:002013-09-20T01:07:13.493-07:00Jeg havde læst tippet med at fryse dem men der var...Jeg havde læst tippet med at fryse dem men der var desværre ikke plad i fryseren. Til næste år vil jeg enten sørge for plads eller samarbejde med en med en kummefryser. Jeg kan iøvrigt godt forestille mig at blandet med æble vil den være mere interessant.<br /><br />Åh ja jeg ville elske at finde vilde frugter! Mai-Britt, den danske slikmundhttps://www.blogger.com/profile/07439679399548141714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-26404377436164238502013-09-20T00:56:47.204-07:002013-09-20T00:56:47.204-07:00Jeg blev da lidt overrasket over at finde så meget...Jeg blev da lidt overrasket over at finde så meget om dem på internettet, så jeg blev klar over at det er en trendy lille ting jeg har fået fat i der. <br />Jeg må sige det hjalp med rørsukker, farin og vanilje at få den markante smag dæmpet...Mai-Britt, den danske slikmundhttps://www.blogger.com/profile/07439679399548141714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-5175156312278390282013-09-20T00:52:57.353-07:002013-09-20T00:52:57.353-07:00Jeg går vinteren i møde med sindsro med alle de vi...Jeg går vinteren i møde med sindsro med alle de vitaminer jeg har i flaskerne nu. <br />Hvordan smager de rå på en kage?Mai-Britt, den danske slikmundhttps://www.blogger.com/profile/07439679399548141714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-4180267008277142382013-09-19T22:13:25.352-07:002013-09-19T22:13:25.352-07:00Da det øverste billede dukkede op, tænkte jeg at d...Da det øverste billede dukkede op, tænkte jeg at det intet havde med syltning at gøre ;-) <br />Havtorn har jeg endnu ikke gjort mig i, men har smagt det og blandet med æbler eller andet er det rigtigt godt. Hyben og hyldebær i flere varianter er nærmest altid i huset. <br />Kan du finde brombær, kræger, æbler, mirabeller blåbær, rønnebær og den slags så skal du nok få fyldt glas og flasker. Piahttps://www.blogger.com/profile/03237044262075586997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-88960472331949836912013-09-19T19:00:59.587-07:002013-09-19T19:00:59.587-07:00Av, godt at du fik tornen ud igen. ;-DAv, godt at du fik tornen ud igen. ;-DRejenhttps://www.blogger.com/profile/14144230044608988206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-46644317245973199922013-09-19T11:55:32.848-07:002013-09-19T11:55:32.848-07:00Dine ting ser rigtig gode ud.
Det bliver nemmere, ...Dine ting ser rigtig gode ud.<br />Det bliver nemmere, hvis du fryser grenene med havtorn ned; så kan du trække dem af med fx en gaffel, og det sviner heller ikke så meget. På denne måde fik jeg skaffet mig en pæn portion på over et kilo havtorn uden alt for meget besvær.<br />Jeg lavede sidste år en havtorn-æblemarmelade - det smagte virkelig godt, så jeg laver mere i år. Marmeladen bliver bedre med halvt af hver end med ren havtorn. <br /><br />Forslag: hvis du har mulighed for at finde vilde æbler og blommer: æble-blommechutney. Det smager også ret godt. Du kan selvfølgelig også købe æbler og blommer, men det bliver ligesom noget andet, når man selv har fundet råvarerne, vil du sikkert også kan skrive under på :-) Ellenhttps://www.blogger.com/profile/12198731547847453665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-81182053339421307592013-09-19T07:53:35.363-07:002013-09-19T07:53:35.363-07:00Havtorn er vist det nye sort.. :-) jeg synes efter...Havtorn er vist det nye sort.. :-) jeg synes efterhånden der er havtorn i alt, smagen er meget markant. Ingehttps://www.blogger.com/profile/04858266713055119693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8312887268339922987.post-76849919301063979152013-09-19T03:51:55.123-07:002013-09-19T03:51:55.123-07:00Pyha, sikke et stort arbejde, men dejligt at du fi...Pyha, sikke et stort arbejde, men dejligt at du fik lavet en god og supersund saft. Vi har mange havtorn her i Liseleje, så jeg har også samlet ind - dog kun til pynt på kager. Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.com